Nederlanders zware drinkers? Volgens het CBS staan we in de EU zowat onderaan!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Sytz

Dat we meer drinken dan de zweden geloof ik wel. Maar dat we minder drinken dan grieken en italianen?
Volgens mij halen we gewoon veel in Luxemburg omdat het daar goedkoper is.

#2 Yevgeny Podorkin

Ja, en dan is die krankzinnige stijging van totaal biergebruik v.a. 1960 bijna vollédig op het conto te schrijven van al die coma- zuupende Superboeren in Tukkerland e/o.

Manmanman, moet een-en-al doffe ellende zijn daar natuurlijk…meisjes ho- maar eerst 1 jaar verkering en dan uit verveling allerlei rare folklore als vlöggl’n opblazen van varkensmagen afrondend met Oerend Straalbezopen Hard tot de enkels zwalkend in plastic bierglazen……

#3 Bianconero

Ben in me eentje goed voor een bovenmodaal biermoyenne, maar ja….zit in Polen aan de Zywiec en dat telt dan weer niet, he….

#4 Bismarck

Dat Luxemburgers onverantwoord zuipen wist ik wel ja. Ik was een paar jaar terug eens een paar dagen. Kwam er een rally langs. Het publiek komt allemaal met de auto kijken en haalt uit de achterbak flessen bier te voorschijn. Gezellig zuipen en kijken en als de rally voorbij is gewoon weer in de auto naar huis. Nog aan een lokale gevraagd: Ja was normaal, vaak waren de uitstapjes/feestelijkheden niet te befietsen (nare heuveltjes, weinig verlichting buiten de dorpjes), dus was het wel maatschappelijk geaccepteerd om met alcohol op achter het stuur te kruipen.

#5 gbh

geinig, ik zit nog steeds op het niveau 1820–1840

#6 Dr Banner

HET KOMT DOOR AL DIE MOSLIMS!

#7 dick

Proost, op een heeeeeeerlijk weekend!

#8 Rick

Yevgeny Podorkin:
Superboeren is een bijnaam van de supporters van De Graafschap. Dat ligt in de achterhoek, Gelderland. Tukkerland is Twente, Dat ligt in Overijssel. Tenzij je heel Oost-Nederland wenst te beledigen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*