Naomi Campbell mag niet gefotografeerd worden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 Erik

Wel grappig dat uitgerekend de advokaat van Taylor zich -terecht overigens- zo kwaad maakt over de selektieve mediabelangstelling voor het proces.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ’t nou net de bedoeling van de aanklagers was om op deze manier wat meer aandacht te genereren. Aardig gelukt denk ik.

#2 Erik

Dit verslag van haar getuigenis maakt wel nieuwsgierig naar de getuigenissen van Mia Farrow en Carol White, lijkt er een beetje op alsof Campbell bezig is met wat damage-control voor haar imago.

#3 Branko Collin

Volgens mij heeft een Afrikaanse rechter geen jurisdictie over Nederlandse straten, en zelfs al had hij dat, kan hij nog geen algemeen fotoverbod opleggen.

Dit lijkt me een typisch geval van eigenrichting, en ik hoop dan ook dat die rechter zal worden vervolgd.

#4 Branko Collin

Een fikse storm in een glas water, blijkt nu. De nationale en internationale pers heeft flink zitten suffen en zonder te checken elkaars onzin overgenomen. Villa Media publiceerde[1] de daadwerkelijke uitspraak, en daaruit blijkt dat het hof terecht en correct concludeert niet over de jurisdictie te beschikken om een fotografieverbod uit te vaardigen.

[1] http://www.villamedia.nl/nieuws/bericht/geen-fotografieverbod-naomi-campbell/49068/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*