1. 6

  Pen-sjon? [x] the copenhagen post is een stuk vager in elk geval … 75 is ook een mooie leeftijd, geloof niet dat zo’n man stopt met tekenen – dat kan hij helemaal niet – hij zal tekenen tot zijn laatste adem

 2. 7

  ’t Is een cartoonerig dagje vandaag; Westergaard stopt ermee, CIDI verliest van de AEL om een cartoon. Wat denk je, zou het OM vandaag aankondigen dat ze Gregorius Nekschot gaan vervolgen ?

  Of zouden ze even wachten tot na de verkiezingen ? Misschien wel verstandig voor je carriere om even aan te kijken wie je nieuwe broodheren worden, tenslotte.

 3. 8

  CIDI wint KJ, dat heb je niet goed gezien.

  De provocerende AEL had nog zo gehoopt op een veroordeling..maar die kregen ze niet.

 4. 9

  Misschien had AEL als plan B het creëren van ruimte voor Nekschot & co als zij zelf ook maar mochten zeggen wat ze wilden … Nekschot loopt met een sisser af denk ik … proces van Wilders gaat nog lang duren, dat houd hem scherp /ironie
  *we all benefit – lente*

 5. 14

  @DJ; Ik *hoop* voor Nekschot dat het met een sisser afloopt. Maar wat ik eigenlijk ook gehoopt had, was om de gezichten van Hirsch Ballin, JP, Bos en Rouvoet te kunnen zien als die beslissing genomen werd. M.a.w. ik had genoegdoening op het allerhoogste niveau ook wel mooi gevonden; het ‘systeem’ is, IMHO, misbruikt geworden voor persoonlijke doeleinden door lieden die allemaal al hun hielen gelicht hebben – Niels van Tamelen is ook al opgerot, heb ik gehoord (als je dit leest: dat je maar mag rotten in de hel), en zo blijft er straks bitter meer over dan een bloemetje of een excuus.

  En de realisatie dat we zojuist een van de meest Kafka-eske situaties van na de tweede wereldoorlog hebben afgerond. Alles onder regie van de links-christelijke doe-goed-politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren