Ministerie liet fraudeur Vestia wekenlang ongemoeid

NIEUWS - Terwijl de woningcorporatie Vestia in grote financiële problemen verkeerde vanwege ongunstige derivatencontracten, gaf de kasbeheerder die deze contracten namens Vestia afsloot 10 miljoen euro aan neveninkomsten bij de Belastingdienst op.

De alarmbellen gingen af en het Ministerie én de Minister van Binnenlandse Zaken werden ingelicht, maar dezen gaven de boodschap vervolgens niet door aan Vestia zodat de kasbeheerder nog twee maanden lang ongemoeid zijn werk kon blijven doen.

(h/t Pineaux)

Open waanlink

 1. 1

  En dan maak je als uitkeringstrekker een foutje op een of ander formulier, dan zijn de rapen gaar. Leuk land leven we. Sterker en socialer.

 2. 2

  @1.

  Krijgen we weer het gehuil over de uitkeringstrekkers.

  Zij zitten hele dagen op de bank, de buurvrouw te neuken of te sporten op kosten van een suikeroompje. Dat kunnen we niet tolereren. Dat mag niet in ons land. Werken. Wie niet werkt zal niet eten.

  Deze meneer heeft hard gewerkt bij Vestia, en omdat je voor hard werken in Nederland altijd te weinig krijgt betaald, heeft hij voor zichzelf wat genomen. En dat wordt begrepen, dat is een erecode. En dan snappen mensen die hun handje ophouden niet. Nee, luiheid dient op geen enkele manier beloond te worden.

 3. 4

  @3: deze post van Joop is er net iets te ver over. Tot nu toe was het echt de twijfel of hij/zij het meende, maar deze post maakt het in één klap duidelijk. Knap dat hij/zij zolang geloofwaardig wist te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren