1. 1

  Toch interessant wat zich ontrolt als hij in een kabinet of zelfs als MP…een soort honger ook (na Fortuijn wil je de afloop weten)

  Heb namelijk ooit de krant gedaan in flats van twaalf hoog, met bijna panische hoogtevrees. Dan spastisch de neiging krijgen (niet echt natuurlijk) om te springen, om die angst maar kwijt te raken, snap er niks van…

  Weet iemand hier misschien raad op?

 2. 3

  @1 het enige zinnige wat ik ooit in een boekje van Milan Kundera heb gelezen: “Hoogtevrees is niet de angst om te vallen, maar de angst te willen vallen”. Maar ik parafraseer en geef misschien Kundera nog te veel eer.
  Heb geen angst Wilders als MP te willen overigens.

 3. 5

  Heeft de islam onze enige echte vrijheidsstrijder in de tang? Is die religieuze maffiasekte zijn familie op het spoor gekomen en bedreigen ze die met de dood en is dit een afgedwongen verklaring? Is dit wat iedereen te wachten staat die een puntje van kritiek heeft op de islam?

 4. 7

  JW kent mij en blijkbaar het droste effect niet.

  Dichterlijke montage… Mwoehahahah. Mien reet.

  Wet van de remmende voorsprong? Ooit van gehoord?

 5. 8

  Wat heeft de wet van de remmende voorsprong in ’s hemelsnaam te maken met een wat flauwe montage over de afkeurenswaardige rechtszaak van de minstens even afkeurenswaardige Wilders?

  Wel frappant om te zien dat Wilders’ eigen ideeen zich steeds tegen hem keren (hij bepleit immers precies datgene dat hij nu de rechters verwijt, en dat was toen met die weigering om Engeland binnen te komen ook al zo), maar dat dat er blijkbaar niet toe leidt dat hij zijn standpunten heroverweegt… gevalletje bord voor zijn hoofd, lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren