McCain weigert steun televisiepredikant

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

McCain weigert steun televisiepredikant

Slim, maar wel wat laat.

0

Reacties (3)

#1 Domino

Tja, degenen die namens de goden preken hebben altijd wel een verklaring en geloven daar heilig in. Niet dat ze door de goden gebeld zijn, maar ze hebben het gevoel dat ze met dat soort uitspraken aanzien bij hun gelovigen weten op te wekken. Het gaat van bang maken tot het verklaren van rampen en uiteraard wonderen. Voor het eigen gewin worden opvallende gebeurtenissen steevast toegeschreven aan het ingrijpen van hogere machten.

Dat heeft bij mij de gedachte doen rijzen dat als AH gezonden werd om Joden te straffen (en niet alleen Joden zoals we weten maar ook totaal onschuldige en goedgelovige Christenen, Moslims, Humanisten, Ariërs, Communisten, ja wie eigenlijk niet), dan zijn Joden naar Israël gestuurd om Arabieren, Palestijnen, Egyptenaren, Syriërs en Muzelmannen in het algemeen te straffen.

Deze erkenning werpt ineens een heel ander licht op het conflict aldaar, inclusief het steeds maar weer tevergeefs roepen in de woestijn van de ingeprente woorden Allah is groot. Als er iets duidelijk is dat niet waar is, dan is dat het wel.

Deze nu zo verguisde dominee (tenslotte heeft de Paus de enige echte rechtstreekse verbinding, ja wordt zelfs gekend in zalig- en heiligverklaringen), verdient juist het allerhoogste respect, aangezien hij alle vormen van geloof feitelijk schaakmat heeft gezet!

#2 Teun

…maar ondertussen trekt hij wel een vertrouweling van Rove aan die verantwoordelijk was voor vote caging onder Bush.

#3 pedro

@1: “dat als AH gezonden werd om Joden te straffen (en niet alleen Joden zoals we weten maar ook totaal onschuldige en goedgelovige Christenen, Moslims, Humanisten, Ariërs, Communisten, ja wie eigenlijk niet”?????

Pardon? Ariërs? Heb je het over Albert Heijn of is dit een open sollicitatie naar webmaster van de PVV?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*