Marokko.nl krijgt “kliklijn”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Marokko.nl krijgt “kliklijn”

Foute reacties + gegevens reageerder met één klik naar politie

0

Reacties (9)

#1 pedro

Mooi. Nu GS nog (en alle andere sites waar dit soort reacties schering en inslag is).

#2 Mark

Het is duidelijk een charme-offensief van Marokko.nl.

Feit blijft dat je als gesubsidieerde site meer verplichtingen hebt dan een GeenStijl, dus een bepaalde gedragscode is niet zomaar overdraagbaar Pedro.

#3 pedro

“Feit blijft dat je als gesubsidieerde site meer verplichtingen hebt dan een GeenStijl”? Is dat zo? Volgens mij heb je wettelijk precies dezelfde verplichtingen. Het is wel zo, dat ‘we’ meer drukmiddelen hebben om een bepaalde gedragscode af te dwingen, wanneer ‘we’ subsidie aan een site geven, maar op dit moment lijkt dwang bij Marokko.nl niet nodig en doen ze dit op eigen initiatief. dat mag je chrame offensief noemen, maar feit is, dat ze het gewoon doen.

“een bepaalde gedragscode is niet zomaar overdraagbaar Pedro”. Dat klopt, maar een goed voorbeeld kan toch gewoon gevolgd worden? Ik vind dit een goed plan van Marokko.nl en zou graag zien, dat andere sites, die regelmatig in opspraak raken door reacties op hun site, dit goed initiatief zouden volgen. GS is daar imho het sprekend voorbeeld van. En het zou van hun goede wil getuigen, als ze dat dus ook zouden doen. Daar is toch niets mis mee?

#4 Jay

maar op dit moment lijkt dwang bij Marokko.nl niet nodig en doen ze dit op eigen initiatief.

Gezien de recente ophef kun je dit nauwelijks eigen initiatief noemen. Ik vermoed dat marokko.nl eerder zo gehandeld heeft uit angst zijn subsidie kwijt te raken.

#5 pedro

@4: dat kan best zijn, maar is het dan een slecht initiatief, dat geen navolging verdient?

Ik hoop, dat dit soort initiatieven het aantal haatreacties terug kan brengen en hoop dat dat bij andere sites ook zo is. Dan interesseert het mij geen reet of ze dat volledig uit eigen initiatief doen, of het een charme offensief is, of dat ze zich gedwongen voelen door recente ophef, of wat voor andere reden er ook verzonnen kan worden.

#6 Mark

Als ik even kort naar de site klik zie ik gewoon een nieuws- en jongerensite. Dan vraag ik me sowieso af waarom die subsidie krijgt. Er zijn vast alternatieven die zichzelf met reclame kunnen bedruipen. Bijvoorbeeld maghreb.nl (of krijgt die ook subsidie) en het blog wijblijvenhier.nl

#7 Martijn

@6: De Nederlandse staat het nu eenmaal een soort van integratie-industrieel complex opgetuigd dat een flink deel van de tijd zichzelf aan het instant houden is. Niet alleen de schuld van softe geitenwollensokken, maar ook van iemand als Verdonk die een gigantisch bureaucratisch pakket aan inburgeringsregels heeft gecreëerd.

#8 Sytz

Win/win:

– ofwel ze raken de subsidie kwijt.

– ofwel ze hoeven geen moderators aan te stellen, en kunnen dus zonder subsidie verder.

Mooi toch?

Ik snap zowiezo niet waarom (afgezien van het opstarten van zoiets tot nut van het algemeen) daar subsidie heen zou moeten. Gaan mocro’s netter reaguren als er een hip buro @ zoveel ton een lay-out heeft uitgekotst?

#9 Mark

@7: Ik zie niet in wat inburgeringsregels met het sponsoren van marokko.nl te maken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*