1. 3

  “We”.

  Ben je nou echt beter dan GeenStijl die een soort halve tietendump is, en Retecool die een kontenetalage heeft?

  “We”, zo krijg je nooit serieuze vrouwen erbij.

 2. 5

  Tsja, jongeman, geen antwoord is ook een antwoord.

  De verbale aggressie is overigens mede mogelijk gemaakt door PowNed, de omroep waarvan ik overwogen heb lid te worden (deze linkse rakker wil wel eens zien wat er terecht kan komen van een rechtse PO) maar waarvan de eerste signalen alleen maar gaan over tieten, tieten, tieten. (“Women bloodsports”? Oh echt?)

 3. 8

  HOERA!

  Buig voor mijn feministische macht.

  En ja, ik vind het raar dat internet nog steeds een plaats likt voor mannen – behalve als je een beetje wil aantutten op het Viva-forum of aanstellerig wilt lijfloggen over je menstruatiecyclus.

  Waarom zijn de grotere blogs allemaal zo mannelijk? Het is een serieuze vraag.

 4. 10

  Compleet off-topic, maar weet iemand waarom powned eigenlijk een publieke omroep wil worden, als ze zonder al die rompslomp als het werven van leden gewoon zendtijd bij de commerciële omroepen kunnen krijgen? Zouden ze een carrière als subsidiespons nastreven? Uit jaloezie met al die andere groepen, die bij hen altijd als subsidiesponzen aangeduid worden, gewoon, omdat het kan?

 5. 11

  @10: tja, ze zeggen er zelf wisselende dingen over. “Omdat het kan” is er een van. Ze hebben ook nog iets gezegd over het van binnen veranderen van het systeem, het bedienen van een niet gehoord publiek en laatst was het weer om met subsidiepoet een goed onderzoeksjournalistiek programma neer te zetten.

  Ik denk dat ze het zelf ook niet zo goed weten.

  En ik geloof trouwens niet dat hun ledenteller stuk is. Geenstijl, de plaaggeest van het internet, die aardig wat internetstemmingen naar de hand heeft gezet, zou ineens niet weten hoe een tellertje in de linkerbovenhoek werkt?

 6. 13

  @12: zou kunnen. Aan de andere kant, er staan zoveel advertorials voor Powned op die site, dat ik het idee krijg dat het zo hard niet loopt en dat die teller niet stuk is (of achterloopt), maar gewoon blijft stilstaan.

 7. 14

  @8:
  “En ja, ik vind het raar dat internet nog steeds een plaats likt voor mannen – behalve als je een beetje wil aantutten op het Viva-forum of aanstellerig wilt lijfloggen over je menstruatiecyclus.

  Waarom zijn de grotere blogs allemaal zo mannelijk? Het is een serieuze vraag. “

  Hey, het ligt niet aan ons, maar er zijn gewoon zo weinig vrouwen die over serieuze zaken bloggen. Maar, zieke kat, mocht je iets kwijt willen, dan staat de deur altijd open :-)

 8. 16

  Nou, als je ztukken wil over vaginose kun je die krijgen. (Hint: dat is die infectie waarbij er postcoïtaal ineens een hevige bedorven vis-geur uit de vagina opstijgt)

 9. 19

  @Zieke kat: Eerst beklaag je je over dat je als vrouw slechts mag schrijven over menstruatiecycli en poezen op het VIVA-forum, en dan wil je ons een stuk doen toekomen over visvagina’s?

  Ziehier het probleem.

 10. 26

  @25

  Ik wilde antwoorden: mwah, ik zou geen bezwaat hebben tegen seks met die dame, maar een relatie.. bwah… en klikte toen nog eens op het artikel om het nog eens te lezen….

  *bonkt met hoofd enige malen hard op tafel

 11. 27

  @8 – Wat je zegt is dat mannen bloggen en vrouwen lijfloggen. En je vraagt waarom? Tjonge, dit is toch wel een schot voor open doel.
  Het antwoord is dat rest betere dingen heeft te doen. Die hebben bijvoorbeeld sex. Wel zijn dat vrouwen met een brede kin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren