1. 2

  De Grote Leider heeft gereageerd:

  “Bontes heeft fractiegenoten beledigd door te zeggen dat ze lakeien zijn en dat ik een dictator ben. Hij heeft de PVV zwaar beschadigd,” zo zei Wilders over het gedwongen vertrek van zijn partijgenoot. “Kritiek is goed. Moet je kunnen uiten. Maar dat moet je doen op het geschikte moment in de fractievergadering.”

 2. 3

  Dit moet een grap zijn. Juist dóór zo te reageren bewijst Wilders Bontes’ gelijk: er is geen kritiek mogelijk. Want alleen “op het geschikte moment in de fractievergadering” kritiek mogen hebben zegt alles over de “open debatcultuur” binnen de PVV. Ik wijs hier op http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl/, waar onophoudelijk wordt ingehakt op de PVV / Wilders. Vaak overdreven qua toonzetting, maar als databank over de PVV aardig bruikbaar. Het is mijns inziens namelijk belangrijk om de PVV en Wilders nauwkeurig te volgen, de ontwikkelingen daar worden steeds meer voor logisch en vanzelfsprekend gehouden en geaccepteerd. Terwijl ze dat niet zijn.

 3. 4

  Hilarische quote bij nu.nl:

  ” Wilders vindt het onterecht dat in de media het beeld is ontstaan dat hij de partij als een dictator leidt.”

 4. 5

  En hij heeft natuurlijk uit de school geklapt over het misbruik van subsidies door de PVV… Maar dat noem je natuurlijk liever niet als reden om hem heel democratisch uit de fractie te zetten.

 5. 9

  Las laatst ergens dat van de oorspronkelijke 8 haagse pvv raadsleden niemand meer over is. 3 zetels zijn op dit moment in bezit door afgescheiden fractieleden. Het gerommel in de tweedekamerfractie is klein bier vergeleken met het slagveld in de rest van het land (en europa). Weet iemand of er ergens een overzicht van alle afscheidingen en ontslagen van PVV politici wordt bijgehouden?

 6. 10

  Tot vandaag was het bestaan van de heer Bontes me ontgaan, maar jezus, waar halen ze bij de pvv toch zulke zultkoppen vandaan !? Die vent is louter zetelvullerij, “d’r mot toch iemand zitten”, en zodra hij niet meer jaknikt is hij verder volstrekt overbodig, geen wonder dat ‘ie meteen gedumpt werd.
  Wat een treurigheid…

 7. 12

  @11: Ik moet eerder denken aan de LPF. Dat klopt inhoudelijk ook beter. Waar bij de CPN veelal om principiële reden werd afgescheiden (vanwege zuiverheid in de leer), is hier sprake van een verzameling van incompetente plucheklevers die uit pure incompetentie uit elkaar valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren