Leger naar Moerkapelle?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Leger naar Moerkapelle?

Blanke christenen bedreigen buschauffeurs!

0

Reacties (10)

#1 Michel

En dan gewoon naar je eigen reactie linken hè ;)

#2 Joost

Arnoud! Functioneringsgesprek! :-)

#3 Niehielist

Iemand die niks beters kan bedenken dan stopverboden bij scholen komt ook niet verder dan racistisch getinte stukjes over blanke mensen in achtergebleven gebieden.

#4 Paul

Moet je niet naar school, vandaag, Niehielist, dat je al zo vroeg achter de computer mag?

#5 bougeluk

citaat uit Ad goed lezen: De verdachten zijn geen Marokkaanse jongeren uit de Goudse wijk Oosterwei, maar twee 19-jarige inwoners van Moerkapelle. gelukkig zijn we nu voorbij de discussie over de vermelding van etniciteit van de verdachten in de media. Het beleid is nu: vermelding het Marokkanen of géén marokkanen. dit vereenvoudigt het werk van redacteuren.

#6 bougeluk

Ah nihilist, die goeie oude racist, ben jij ook van de partij. weer goed comment: een duim)

#7 Niehielist

@6 Idi Amin wist hoe je problemen met ethnische minderheden aan moest pakken.

Want zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

#8 pedro

In Oeganda zijn er anders nog steeds problemen met minderheden. Je vriend Idi wist dan wel een manier om die problemen aan te pakken, maar blijkbaar niet hoe hij ze op moest lossen. Hij was geen zachte heelmeester, maar meer het soort chirurg, dat per ongeluk je been amputeert als je langskomt voor een neuscorrectie.

#9 Niehielist

@8 Ik bedoelde eigenlijk hoe Idi Amin de Chineze minderheid aanpakte.
Gewoon rucksichlos het land uitzetten.

#10 pedro

@9: precies wat ik zei dus. Hij wist hoe je problemen aan moest pakken, maar niet hoe je ze op moest lossen. Hij heeft de “Chinese” minderheid (iedereen uit Azië is een spleetoog, dus die Indiërs ook) het land uit gezet, Wie niet wilde vertrekken werd vermoord, wat een deel van de 300.000 doden tijdens zijn 8-jarig bewind verklaard. Hij heeft daar overigens geen enkel probleem mee opgelost. “Zijne excellentie, Predient voor het Leven, Veldmaarschalk, Pelgrim, Doctor Idi Amin Dada, DSO, MC, Heer van Alle Beesten op het land en Vissen in de Zee, Overwinnaar van het Britse Rijk in Afrika in het Algemeen en Oeganda in het Bijzonder, Koning van Schotland” heeft verder alleen maar meer en grotere problemen voor zijn eigen land (Oeganda) gecreëerd.

Heb je net zo veel bewondering voor zijn steun aan terroristische acties (Entebbe) of zijn goede relaties met Libië en Saoudi Arabië? Of ging het je alleen om de irrationele verwijdering van een bevolkingsgroep uit een land? Maar dan had je veel bekendere voorbeelden kunnen nemen, die veel meer tot de verbeelding van de mensen spreken. Bosnië, Kosova, Zuid Ossetië, of wat langer geleden Duitsland bijvoorbeeld.

De moord op zijn eigen soldaten (en hun familieleden) in de Jinja en Mbarara barakken in juli 1971, omdat zij tot een verkeerde Afrikaans stam behoorden spreekt je vast ook wel aan. daarna kwamen pas de andere etnische groepen, religieuze leiders, journalisten, hooggeplaatste bureaucraten, rechters, advocaten, studenten, en intelectuelen, verdachten van misdaden en de buitenlanders aan de beurt.

Is een staatspensioen in Saoudi Arabië, in navolging van dit prachtige voorbeeld, niets voor jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*