Krakersrellen in Amsterdam

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Krakersrellen in Amsterdam

“Eighties, I am living in the eighties” (Killing Joke speelde de 29e in de A’dam…)

0

Reacties (4)

#1 Joost

Ja, echt “winning the hearts and minds” die krakers.

Ik sta achter het principe van kraken (woningnood), maar die krakers doen alsof het hun godgegeven recht is om gratis te wonen.

#2 Jonas

Joost: Een godvergeven recht, het is een protest tegen het speculeren op de woningmarkt. Daar is niets mis mee. Het recht op onderdak is voor iedereen, raar dat er nog zwervers zijn in Nederland, wat mede komt door zogenaamde ‘uitbehandelde’ patiënten uit psychiatrische inrichtingen. Eigen verantwoordelijkheid.

Op het CDA congres was een leuke uitspraak: vrijheid voor Wilders, verantwoordelijkheid voor CDA/VVV.

#3 Inje

”Het recht op onderdak is voor iedereen”
Helaas is de verplichting tot betaling (huur/hypotheek) dan weer slehts weggelegd voor die hardwerkende brave bugers, en dus niet voor iedereen.

#4 pedro

Nutteloze demonstratie (kraken gaat toch door zo lang er woningspeculatie is) met een voorspelbare uitkomst. of het nu de politie is, die met het geweld is begonnen (zoals getuigen melden), of de krakers (zoals de politie meldt) doet er niet toe. De volgende dag gaat het in de media toch alleen om het geweld, dat aan de krakers toegeschreven wordt.

BTW: een tip voor deze jonge krakers: volgende keer niet meer op de grachten rellen (zelf begonnen of niet). Dan wordt je ingesloten en in elkaar geramd, zoals je nu gemerkt hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*