Kies zelf uw running mate voor Obama of McCain

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Kies zelf uw running mate voor Obama of McCain

Slate.com laat u kiezen uit 250 kandidaten.

0

Reacties (10)

#1 Eurocraat

Zelf gaat mijn voorkeur uit naar Bernie Sanders, de enige socialist in de Senaat en derhalve kansloos.

#2 Arnoud

Er kwam bij mij maar een optie uit de bus: Bill Richardson. Uit een swing state, uit het berggebied, kent Washington, belangrijk voor de Latino-vot (Florida!) en volop buitenlandervaring.

#3 Martijn

Wesley Clark voor Obama. Een intellectuele technocratische militair met veel ervaring in moeilijke situaties, heeft lang in Texas gewerkt. Probleem: zegt wel eens iets onhandigs, maar dat valt wel te spinnen als ‘recht-door-zee militair’.

#4 Martijn

En Mitt Romney voor McCain. Gematigd, geslaagd zakenman – vult McCain zwakte op de economie zo goed aan – en vrij jong.

#5 Bismarck

Ik kon geen running mate voor Obama vinden. Alle mogelijke democratische runningmates zijn boven de 40, wat een fossielenpartij!

#6 Bismarck

@4: En niet te vergeten, hij vult ook een andere lacune van McCain goed aan, namelijk op het religieus terrein. Als mormoon zal hij toch meer aantrekingskracht hebben op de diepchristelijke amerikanen dan McCain, die tijdens zijn eerste huwelijk een affaire begon, scheidde van zijn vrouw en hertrouwde met zijn maitresse.

Overigens lijkt me in dat opzicht en om de verkiezingscampagne meer swing te geven Mike Huckabee ook geen slechte keuze.

#7 Kropotkin

Ron Paul zal wel niet willen maar Voor McCain lijkt me sigarenroker en leverancier, songwriter, zanger, schrijver, columnist en politicus Kinky Friedman erg geschikt. (Voor Obama ook, maar die vertrouw ik wat minder).

#8 Bismarck

Ron Paul ligt ook niet al te best bij de gemiddelde conservatieve republikein en al helemaal niet bij de partij. Ik heb mijn vermoedens dat die ook niet op Kinky Friedman zit te wachten.

Misschien zou McCain wel al kunnen aankondigen dat ie van Schwarzeneggert zijn Secretary of State maakt (die kan helaas geen VP worden, vanwege zijn buitenlandse geboorte).

#9 Arnoud

@ 8: Schwarzenegger steunt McCain weliswaar, maar heeft ook gezegd dat hij beschikbaar is voor een kabinetspost bij Obama.

#10 Joost

@9: bwahaha, hoe serieus is die kandidaatstelling?

Lijkt me niet dat Obama daarop in zal gaan. Of mis ik weer eens iets in de Amerikaanse politiek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*