Jean-Marie Le Pen: ‘Ebola is oplossing voor migratieproblematiek’

Nu.nl:

Front National-oprichter Jean-Marie Le Pen heeft tijdens een debat over Europa dinsdagavond in Marseille voor opschudding gezorgd.

De Franse politicus sprak over de vloedgolf van migranten naar Europa en de ”demografische explosie in de wereld” en zei daarbij dat ”meneer Ebola dat in drie maanden kan regelen”.

Open waanlink

 1. 8

  @6: Niet gek als je bedenkt dat veel Fransen stevig collaboreerden met de Duitsers. Wel eens van Vichy-Frankrijk gehoord?

 2. 9

  Neem een spuitje met Ebola, Jean-Marie. Dan is het immigratieprobleem voor jou opgelost.

  @6: kletskoek. Bij de verkiezingen voor de assemblee national in 2012 haalden ze 13%. Bij de de laatste regionale verkiezingen zaten ze onder de 10%. Ze hebben alleen 30 tot 40% van de media aandacht, net als extreem rechts hier.

 3. 10

  Le Pen vergeet voor het gemak dat een grote Ebola-uitbraak alleen maar grotere vluchtelingenstromen met zich mee zou brengen. En dat er best een kans is dat juist met zo’n vluchteling het virus mee deze kant op genomen zou worden. Hij zal toch niet zo dom zijn te denken dat dat virus dan niet ook mensen zoals hemzelf zou treffen, toch?

 4. 11

  Marseille heeft al eeuwenlang een slecht imago gehad en talloze rampen die haar vanuit de Middellandse Zee (Afrika en Azië) belaagden in de vorm van oorlogen, honger, pest, revoluties, de georganiseerde misdaad en WO II. Wie weet had de Franse schrijver Alexandre Dumas (1802-1870) Marseille als inspiratiebron gebruikt om zijn beroemde roman ‘De graaf van Monte Christo’ te schrijven. De hoofdpersoon in dit verhaal, de jonge zeeman Edmond Dantès, werd namelijk verraden en opgesloten door vier mannen die desnoods zelf van nature misdadige neigingen hadden zoals de jaloerse, hebzuchtige, machtslustige, eerzuchtige en ontrouwe boekhouder Danglars, de trotse, verraderlijke en jaloerse Catalaanse visser Fernand Mondego, de jaloerse, verspillende en uitbuitende kleermaker Gaspard Caderousse en de eerzuchtige, strenge en machtslustige officier van justitie Gérard de Villefort.
  Als Edmond Dantès namelijk ongeveer 14 jaar lang, door toedoen van zijn vier vijanden is opgesloten in Château d’If, en dankzij de geleerde abbe Faria vrijkomt en een enorme schat op Monte Christo vind gaat hij jaren daarna aan zijn wraakactie beginnen. Het blijkt dan dat Danglars, Mondego, Caderousse en de Villefort bijna allemaal rijk of beroemd zijn geworden door verraad, roof, oplichterij, eerzucht en ontrouwe, misdadige echtgenotes hebben of rebelse kinderen die ze liefdeloze huwelijken in de strot duwen waardoor het slecht afloopt met deze kerels.
  En als het om de maffia en criminele allochtonen in Marseille gaat ga ik haast hopen dat het in de toekomst met hen NOG veel slechter afloopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren