Israëlisch leger pakt Palestijnen vroeg aan: 7 jarige op verhoor

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Israëlisch leger pakt Palestijnen vroeg aan: 7 jarige op verhoor

The summons form, though printed in Arabic and Hebrew, was filled out in Hebrew only.

0

Reacties (6)

#1 Erik

Dat palestijntjepesten onder israëlische soldaten heel gewoon is, is geen nieuws en verder is dit incident zo overduidelijk een vergissing.

Als je israëlische wandaden tegen palestijnse kinderen aan de kaak wilt stellen zijn er in ’t verleden wel betere en ernstigere gevallen aan te wijzen en met een beetje wachten komt er vanzelf wel weer iets voorbij.

En als je niet kunt wachten tot er weer ’s een palestijns jochie wordt doodgeschoten of daadwerkelijk wordt opgepakt, dan had je misschien eerst hier op kunnen wijzen, of op dit of deze.

#2 Roy

@1: Even een tip tbv de leesbaarheid: als je [ url=website ] tekst [ /url ] gebruikt (spaties tussen haken weglaten), staat het iets netter.

#3 Jan Jaap

@1: De linknazi to the rescue! Maar zelf doen is wel beter :).

#4 sander_1583

Waarschijnlijk vroegen ze aan hem:

He mannetje waarom gebruiken ze jou en jouw broertjes als menselijk schild???

doh.

#5 Erik

@2 en @3: Bedankt, wist niet hoe dat werkte, zal m’n leven (althans in bijdragen hier) beteren.

#6 pedro

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het kweken van toekomstige terroristen, moeten ze bij het IDF gedacht hebben. Of denken ze soms, dat, als ze het jongetje nu maar bang genoeg maken, hij hen in de toekomst wel heel aardig zal vinden? En dat zijn familie hen dankbaar zal zijn voor deze weldoordachte daad?

Het excuus, dat het een vergissing betrof, is trouwens ook lachwekkend. Zwakzinnigen, die het verschil tussen een volwassen man en een kind van 7 niet kunnen zien, horen niet in het leger thuis. Bij mijn weten zitten er geen zwakzinnigen in het Israëlische leger. Van een vergissing is dus geen sprake, wel van een ernstige fout, gemaakt door de soldaten of hun bevelhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*