1. 1

  ”Ik vertrouw erop dat Rusland, dat het fascisme versloeg, niet zal dulden dat de huidige bedreigingen blijven doorgaan. Noch de Iraanse dreiging, noch het bloedvergieten in Syrië”
  Das wel een hele dikke middelvinger naar de VS, je grootste vriend, toe. Nu zit er een kern van waarheid in, maar ik denk niet dat ze in de VS dat een leuke opmerking vinden.

 2. 2

  Toch wel opvallend dat ze in Israël nog niet hebben opgemerkt dat er in Rusland sprake is geweest van enige regimechange sinds de Russen (eigenlijk: de Sovjets) het fascisme versloegen. Of zou Shimon Peres (van geboorte Witrus) langzaamaan seniel aan het worden zijn?

 3. 3

  Toen de glasnost aanbrak wisten de Russische joden niet hoe snel ze naar Israël moesten emigreren. In Kolomea (Oekraïne) bouwden de Sovjets na de Holocaust een voetbalstadion op het historische joodse kerkhof.

  Maar je vraagt je toch af wat die Israëlische geopolitiek ambieert? Met steun aan Rusland steunen ze impliciet de moordzuchtige dictator Assad die op zijn beurt weer Hezbollah in leven houdt. Ga liever eens op de thee bij die nieuwe Broederschaps president in Egypte, dat zou na de legendarische speech van Obama op de Universiteit van Caïro een volgende stap kunnen zijn naar vrede tussen moslims en joden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren