1. 5

  Als vegetariër die voornamelijk fietst, groenten uit het seizoen koopt en met minder dan 10.000 autokilometers per jaar ver onder het gemiddelde zit kom ik uit op een verbruik van 524 vaten, het gemiddelde zou 164 zijn??? RaaaRRRRRR

 2. 6

  1 liter olijfolie in 10 dagen,maar nr 1 was me al voor…en verder vlieg ik regelmatig zo ver mogelijk weg…en steeds minder vaak ook nog eens terug in hetzelfde jaar.En mijn auto staat 10 maanden per jaar bij de monteur,en rijd op gas.

 3. 7

  De gemiddelde Nederlander rijdt meer dan 10.000km auto/jaar? Dat lijkt me heel erg stug. Dat is meer dan 27km per dag! Misschien verwar jij de gemiddelde forens met de gemiddelde Nederlander?

 4. 13

  Aan de vraagstelling kun je al zien hoeveel nonsens deze test is. Aan ’t resultaat al helemaal.

  194 vaten. Geen auto. Geen wasmachine o.i.d. koop amper kleding, een ‘huis’ van amper 25 vierkante meter. Alleen die 1x 2000km vliegen & 10x met de trein.

  Ik ken persoonlijk vrijwel niemand die minder verbruikt, behalve een handjevol bejaarden. En waarschijnlijk stoken & kijkbuizen zelfs die dat wel weer bij elkaar.

 5. 14

  Wel bizar ja. Ik verbruik ook weinig, maar heb wel een auto waarmee ik 6000km rij, een wat groter appartement van 70m, reis 5x per week 120km met de trein, maar ik heb niet die vliegreis erin zitten.

  Misschien koop je veel nieuwe kleertjes?

 6. 16

  Heel apart, volledig geisoleerd huis, zonnepanelen met over productie, zonneboiler, electrische auto, zoveel mogelijk alles met de fiets prive, bijna al woon/werk met OV, eet alles biologisch, in het seizoen zo veel mogelijk en lokaal geteeld. En ik zit ver boven het gemiddelde met 294 vaten.. Lijkt me dat de test niet echt lekker werkt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren