Hij deed gistermiddag aangifte tegen Geenstijl wegens racisme. Maar wie is Frank van der Linde?

Van directeur naar publicist/activist en sinds medio vorig jaar praktisch fulltime activist: ziedaar de ontwikkeling van Frank in een notendop. Zijn radicalisering betekent in ieder geval een streep door zijn carrièrekansen. “Dat klopt. Ik heb ook een megagrote financiële stap terug moeten doen. Vorig jaar heb ik een tijd in de kroeg gewerkt om rond te komen, nu heb ik gelukkig wat commerciële schrijfklussen. Ik heb even zwaar moeten schakelen. Maar nu heb ik dat volledig geaccepteerd.”

Open waanlink

 1. 2

  Laat me niet lachen.

  Ieder zijn meug, Frank “mijn mening is de beste en ik klaag je aan” van der Linde.

  “Nu heb ik dat volledig geaccepteerd”. Dat lijkt iets groots, maar is het niet. De man is een mediaal medium geworden en dat voelt goed >> accepteert.

 2. 3

  Wie die aangever is boeit me eigenlijk totaal niet. Vertel me liever waarom er aangifte is gedaan en of die argumentatie stand houdt voor een rechter (GS zou zeggen D66-rechter, want alle rechters stemmen D66, schijnt een voorwaarde voor de beroepsuitoefening te zijn).

 3. 4

  Aangifte tegen Geenstijl en tegen rapper Ismo (joden en homohater) tegelijk. Laten we dat er even bij zetten. Dan neemt hij toch GS een beetje de wind uit de zeilen, want de aangifte tegen de rapper, daar zullen ze bij GS best wel enthousiast over zijn. Hij zal nog wel een lading stront over zich heen krijgen van die kant, maar dat krijgt iedereen met een andere mening van hen. Dan blijft de kritiek toch vooral beperkt tot ad hominems (#2: QED).

 4. 5

  Tja als je lui gaat aanpakken die denken dat ze professioneel hulpverlener zijn kun je de wind van voren krijgen.
  Geen Stijl aanklagen is natuurlijk wel moedig,de emmers stront die je dan over je heen krijgt en niet alleen uit de Roze hoek,offficiele media zullen zich hier waarschijnlijk heel flink verre van houden.

 5. 9

  @7: Niet rechts? Rechtse mensen zijn niet perse beter in (geld) verdienen dan linkse: ze zijn wel beter anderen de schuld geven als ze niet verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren