Het verschil tussen een klimaatscepticus en een klimaatontkenner

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Het verschil tussen een klimaatscepticus en een klimaatontkenner

Een poging tot uitleg van auteur David Brin.

0

Reacties (4)

#1 sander_1583

Zou toch eens willen lezen waarom het GL niet lukt om munt te slaan uit de klimaatcrisis. Over hypes gesproken hier moet je toch iets mee kunnen als partij?!

OOk bij de gemeenteraad is het bij GL stil en zie ik bij VVD en D66 bijna dezelfde ideen wat betreft duurzaamheid/

#2 pedro

@1: er zijn ook partijen, die niet meteen uit ieder wissewasje politieke munt proberen te slaan, maar in de eerste plaats het landsbelang willen dienen, of eerder aan de lange termijn denken.

Het is trouwens wel mooi, dat je constateert, dat de VVD en D66 bijna dezelfde ideeën wat betreft duurzaamheid hebben als GL. Het zijn niet de standpunten van GL, die gewijzigd zijn, dus dat mag wel als een succesje van GL beschouwd worden.

#3 Jonas

In onze gemeente heeft de VVD niets met duurzaamheid, en ook bij D66 hoor je niet zulke geluiden. Ik denk de achtergrond van Sander_1583 kennende dat hij dat graag wil zien.

#4 sander_1583

@3 haha Jonas je hebt helemaal gelijk, in de grote steden zijn de VVD en D66 wel duurzamer geworden. op het platteland niet maar daar is men minder onderhevig aan de problematiek en wellicht nou misschien omdat Groenlinks in de dorpen niet bestaat dus waarschijnlijk is Groenlinks daar een factor in.
@2 geloofde jij het zelf toen je het op papier zette?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*