Het kan toch niet waar zijn. Ja, het is waar: ouders noemen baby Megan Powned!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (12)

#1 Spuyt12

Haha… En wij maar zeggen dat PowNed er niet komt. Ze is er dus al.

#2 Carlos

Hoe oud is Veronique inmiddels?

#3 Dr Banner

en de achternaam is Buis?

#4 prometeus

@3 Nee; Milf natuurlijk.

#5 Dirk

In welke prachtwijk is die geboren dan?

#6 klaplong

Overigens heeft rutger net een walgelijk filmpje gemaakt van de “surseance van betaling” die Llink wil aanvragen.

#7 BP

De echte voornamen van Rutger zijn Paul Joseph.

#8 dick

Gister liet een mutsje, dat het roeptoeterende hockeyhoofd Ruktor bij zich had, de band van een Telegraf-truck leeglopen. Het is nog triester als Bart-Boos en Tros-jets em d’r eens in bij elkaar. Wat een leeghoofd ook die nono van De Telegraf, Nee meneer wist nog niet wat ze uit wilden zenden. Zucht!

#9 Pieter

Stel je eens voor: het tv-moment van de eeuw!

Tanja Lubbers zorgt met haar ijzersterkte optreden vandaag in het filmpje op Dumpert voor het laatste duwtje in de rug richting de 150.000. Ze gaat na het behalen van de grens op 1 april langs bij de redactie van GeenStijl om ze een hart onder de riem te steken met hun verlies. Ik ben echt benieuwd wat ik dán op tv te zien krijg als het gaat om de gezichten van Weessie en Castricum.

Ik heb met plaatsvervangende schaamte het filmpje zitten kijken. Dit is natrappen terwijl iemand al op de grond ligt. Is dit dan de téévéé die Tokkie-Nederland wil zien? Ik lach me een ongeluk als LLiNK het uiteindelijk toch haalt: daar is het risico om 5,73 weg te gooien een schijntje bij. Dus wordt lid van LLiNK!

#10 mescaline

Dat PowNed is wel een gouden vondst.

99% weet niet hoezeer hij middenin in de Grote Afzeik van het Klatergoud staat. Opgestart en benoemd door de GS zelf. Rsepect sort of.

#11 Joost

Beste Pieter,

Als er financieel wanbeleid is gevoerd mag je er best ‘met gestrekt been in’. Het kan toch niet waar zijn dat een publieke omroep niet met de centjes om kan gaan? Het is ons geld waar zij, Llink, niet mee om kan gaan. Iets meer respect voor de werknemers is wellicht op zijn plaats, maar ik vind het een schande dat Llink het zover heeft laten komen. Laat PowNed maar is zien wat ze kunnen. Ik ben benieuwd. Als het niks is gaan ze keihard op hun bek. Ik geef ze een kans, maken ze het niet waar dan is het alleen maar beter voor Llink e.d.

#12 Toerist

Neem de ander voornaam van dit kind, Megan. Wil je als ouder dat ze in de pornoindustrie gaat, of zo?

Nederlandse naamgeving van kinderen is so wie so te idioot voor woorden. Neem bijvoorbeeld iets wat ik de Engelse Ziekte noem, een gewoonte die begonnen is met de Sjonnies van weleer maar inmiddels de gehele bevolking van dit land heeft aangestoken: De Kevins, Kellies, Mike’s en Davy’s. De Melody’s en de Lindsey’s. Ik ben inmiddles, tot mijn niet geringe hilariteit, al een Clint en een Dwight tegengekomen.

Het negroide volksdeel der natie doet hier over het algemeen nog een schepje bovenop, noem het een bling-bling variant van naamgeving. De Shanaque’s en Lafithiah’s; ik ken Clancy’s en Destiny’s. Het absolute dieptepunt (alhoewel het net TV is; terwijl je denkt dat het niet erger kan wordt je toch elk jaar weer verrast) is die muts die Idols had gewonnen en haar dochter Beautiful Hope Is The Truth wilde noemen. Ik verzeker U allen dat ik zulke mensen nooit meer voor vol aanzie.

Onlangs berichtte het AD over een mejuffrouw die een expliciete voorkeur had voor Antillianen van twijfelachtig allooi en daar vooral kindertjes van wilde. Ze had er al twee. D’Shairo en Deshanira.

En dan als alternatief de hippienamen.. Oh christus allemachtig wat kunnen ouders toch ontzettend falen: Sterre en Storm. Fee en Lotus. Dawn en Day. Onlangs zag ik een beetje onaantrekkelijk meisje genaamd Venus. De naam benadrukte de onaantrekkelijkheid zodanig dat je er niet onderuit kwam te constateren dat ze eigenlijk een tikje mislukt was.

Het is bijna een daad van verzet geworden om je kinderen gewone namen te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*