Gelderse PVV’er 1e Statenlid heeft 4 jaar niets gezegd

De PVV-lijkt volgens peilingen op veel stemmen te mogen rekenen. Als de PVV-volksvertegenwoordigers het Gelders Statenlid Marc van Kampen navolgen worden het dan 4 stille jaren in de Provinciale Staten. Volgens de Gelderlander heeft hij 4 jaar lang geen woord gezegd in Provinciale Staten. Zowel in de adviescommissies als in de plenaire vergaderingen heeft hij niets gezegd. Voor zover bekend een unicum, aldus de Gelderlander.

 

Open waanlink

 1. 2

  Krijgt de PVV niet juist hun steun omdat ze zeggen waarop het staat? -ook al is het holle retoriek. Als ze dan niks meer zeggen, wat blijft er dan nog over?

 2. 10

  @8: criminele organisaties hebben ook geen gewone ledenstructuur overeenkomstig boek 2 van het BW. Ik zeg ook niet hij lid is van de PVV maar dat hij lid is van een criminele organisatie die zich naar buiten toe presenteert als politieke partij.

 3. 11

  Het is mij allang bekend dat er met veel PVV-politici issues zijn. Punt is dat wij als PVV-kiezers niet echt in een luxe positie zitten, er is geen andere populistisch rechtse partij die aanspreekt waar we makkelijk naar kunnen uitwijken.

 4. 13

  @11 Maar toen die alternatieven (zoals ‘wij’, ‘links’ dat zien) er wél waren, bleven ‘jullie PVV-kiezers’ nog steeds PVV stemmen. Hoe werkt dat dan?

  Ter info: Trots op Nederland, LPF (bleef bestaan), Leefbaar Nederland, Onafhankelijke Burger Partij (Hero Brinkman), EenNL (Marco Pastors), en zo waren er wel meer kleine partijtjes.

 5. 15

  @13: is er veel minder vertrouwen in de alternatieven. Nieuwe partijen hebben helemaal een groot afbreukrisico, dus daarom blijft men ook bij de PVV.

  Ikzelf ben tevreden over mijn volksvertegenwoordiger en de PVV (hij handelt naar wat ik van hem verwacht), dus daarom blijf ik loyaal.

  @14: de SP heb ik niet zoveel mee. Links stemmen past niet bij mij.

  @12: Zelf een partij oprichten? Daar komt volgens mij nogal wat bij kijken. En als je iets begint wil je ook kans op succes, en dat is nog niet makkelijk.

 6. 17

  @15: hij handelt naar wat ik van hem verwacht

  Een policiticus die z’n kiezers naait direct nadat de stembussen gesloten zijn. Inderdaad, fijn dat je wéét dat je genaaid wordt en toch loyaal blijven. Man man man, en dan blijven PVV’ers zeuren dat men ze als dom betiteld.

 7. 19

  @18: Valt mee, is 11.250 euro, vroeger was het 25.000 gulden. Daarnaast heb je ook nog de registratie van de naam van je partij (kost 450 euro), plus inschrijving bij de KvK als stichting.

  Ook leuk: je krijgt dat geld niet terug als je ‘minder dan 75% van de kiesdeler behaalt’. En als je partij al in de 2e kamer zit hoef je geen waarborgsom te betalen.

  (het idee is dat je ‘breed gedragen’ wordt als nieuwe partij, en dat het ophalen van die 12k dan nog wel te doen is — met meer dan 1000 sympathisanten wordt ’t een tientje de man.)

  (gemeenteraadsverkiezingen zouden je 400*225=90k euro kosten. )

 8. 20

  @15

  “de SP heb ik niet zoveel mee. Links stemmen past niet bij mij.”

  Goh, bijzonder. Aangezien de PVV het SP-programma grotendeels heeft overgenomen en “aangevuld” met extreemrechtse bagger, zoals alom bekend is. Al jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren