1. 2

  Hij draait zich er een beetje lafjes onderuit. “Onder sommige omstandigheden mag het”.
  Oh, onder welke omstandigheden dan? En mag hij dat alleen of mag ik dat ook verklaren wanneer ik aangehouden word?

 2. 4

  De manier waarop wilders zich hieruit probeert te draaikonten komt me toch verdacht ‘ouderwetsch haagsch’ over. Onze geert zou toch niet net zo’n politicus zijn zoals al die andere?

 3. 5

  Hij kan moeilijk volhouden dat hij in Zeeland werd achtervolgd door fundamentalistische moslims, fundamentalistische christenen vind je daar nog wel, maar moslims nee…

 4. 7

  Taco Zip | 10 July 2009 | 15:01
  Zodra jij 24 uurs beveiliging hebt zullen ze vast clementie met je hebben.

  migchiell | 10 July 2009 | 15:25
  Hoe kom je erop? scherp en toch ont-zet-tend leuk. Heb jij Jan Jaap vd Wal al eens een briefje gestuurd? Grappen als deze is hij namelijk dol op.

 5. 8

  Uit het PVV programma:

  F. de aandacht voor verkeerscriminaliteit mag niet verslappen.
  Sinds 2000 is het aantal verkeersdoden in ons land gedaald van ruim 1000 naar
  circa 800 doden per jaar. Sinds 2004 stagneert deze daling echter bij 800 doden
  per jaar. Hierin mag niet berust worden; niet alleen komen jaarlijks 800 mensen om het leven in het verkeer maar daardoor wordt een veelvoud van mensenlevens (nabestaanden) verwoest. Het leed is onpeilbaar. Iedere verkeersdode is er een teveel. Een deel van dit leed wordt veroorzaakt door misdadig gedrag in het verkeer, In het bijzonder door roekeloos rijgedrag en deelnemen aan het verkeer onder invloed van stoffen die de rijvaardigheid beinvloeden. Groep Wilders/PVV wil ook in die gevallen minimum straffen ingevoerd zien: In het bijzonder willen wij dat bij alcoholverkeersdelicten e.d. altijd een ontzegging van de rijbevoegdheid van tenminste een jaar moet worden opgelegd. Tevens moet bij alcoholverkeersdelicten in alle gevallen het rijbewijs worden ingenomen en ingehouden door politie/justitie. Het moet niet meer mogelijk zijn dat de rechter het rijbewijs voortijdig teruggeeft op enige andere grond dan vrijspraak van de verdachte.

  Uiteraard gelden deze regels niet voor de elite.

 6. 9

  @ronald: Als zijn veiligheidssituatie de reden is, waarom vertelt hij dát dan niet? Dat is dan toch prima uit te leggen aan ‘de mensen’?
  Nu ga ik bijna denken dat het alleen maar mag omdat hij volksvertegenwoordiger is en zelf wel bepaalt welke regels gelden.

 7. 10

  @ Ronald: ik was er zelf ook wel tevreden over.

  Altijd lastig, zo’n nieuwe invalshoek vinden voor een leuke Wilders-grap. Wilders en moslims, kostelijk.

 8. 12

  Ronald heeft ook een direct lijntje met onze Pim. Soms zit er een beetje storing op dat lijntje omdat die Hazes er dan weer doorheen zit te lullen, maar vandaag is het lijntje glashelder. Van Pim mag het, dus is het goed.

 9. 15

  KJ | 10 July 2009 | 16:26
  Ho ho ‘onze’ Pim? Daar was niets van jou bij he. Melkert was jou man. Dat krijg ik net door. Dat weet je best, of nu ineens niet meer?

 10. 17

  Ben trouwens wel van mening dat Hazes grappen door de tijdgeest zijn ingehaald. Het is uieraard legitiem om keiharde Rachel Hazes grappen te maken maar Andre is een andere zaak. Andre is reeds lang tot het pantheon van legendarische, onsterfelijke zangers doorgedrongen. Dat hadden jullie moeten weten.
  Maar ja, humor, da kenne we hier nie, he.

 11. 24

  parallax 17:35
  Dat was nou wel grappig, touche.

  Richard Pryor, Jim norton, Bill Hicks, Joe Rogan, Doug Stanhope,George Carlin, Okay Chris Rock, die vind ik leuk.

  Jij, waarschijnlijk liefhebber van Jan Jaap, dat vervelende vroegoude mannetje, vertelt mij niets over humor vermoed ik. Ga jij die Wim Kayserbox nog maar weer eens bekijken wijsneus.

 12. 25

  Ronald is moe jongens. Gewoon moe. Moe van al die pogingen tot leuk doen. De meester gaat gewoon weer naar bed. Daar wacht zijn Piemel, en die is vele malen leuker dan jullie. Dat jullie het weten.

 13. 27

  Voor één keer heb ik eens de neiging Wilders te verdedigen. Hij heeft rond de klok beveiliging van staatswege en die mannen zijn volledig gerechtigd om alle verkeersregels aan hun laars te lappen (als noodzakelijk voor de uitoefening van de uit te voeren taak) met uitzondering van art 5 WVW (http://wetten.overheid.nl/BWBR0006622/HoofdstukII/1/Artikel5 /geldigheidsdatum_11-07-2009). Verder zal hem met klem ontraden zijn om op wat voor manier ook aandacht te vestigen op zijn veiligheidssituatie. Hij kan dus niet anders antwoorden dan hij doet en hij doet het voor een keer nog keurig ook.

 14. 29

  Nou, zo hebben we ook nog een minister die wel eens een slokje teveel dronk. Eindelijk hebben ze iets, overigs terecht, gevond over Geert. Gefeliciteerd!

  Nu eens met inhoudelijke kritiek komen. Altijd maar de handen boven het hoofd houden van incapabele bestuurders, de cijfertjes verdraaien, de intellectuele goochelaar spelen die irrelevante argumenten uit de hoed tovert. En ach, dan hebben ze gewonnen met D66 – Sp en Pvda hebben niets terecht gebracht, en niemand snapt hoe dat komt?

  Links is het initiatief kwijt. En dat krijgen ze de komende tien jaar niet meer terug. Veiligheid is populair bij veel mensen, bij linkse mensen kennelijk niet, die zijn van de trap gevallen als er eens wat is.

 15. 35

  Altijd maar kritiek uiten. Euren aan je kop. Ga ff lekker vissen – misschien nog sardientjes in de koelkast. Of hadik ze al op tafel gezetl. Maar dat ullie in de hemel kunnne komen weten jullie wel. Lekkere spaghetti erbij met wat groenten en mijn maaltje is weer klaar.

  mescaline: hoe weet jij dat ik geberuik? hoeft niet aan de buurmans klok gehangen te worden. welke tijd/ruimte ben jijj?

 16. 36

  mescaline | 11 July 2009 | 22:16
  Godzijdank is George Carlin niet voor droogzure tuthola’s met designbril, Godzijdank niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren