1. 6

  Kijk jongens, beleefdheid is niet GS’ z’n sterkste punt en de mijne ook niet. Ik had een stevige DDos aanval of iets soortgelijks beter op zijn plaats gevonden. Ik ga ze iig niet feliciteren. Dat niet feliciteren vinden ze volgens mij ook leuker want dan kunnen ze beter zeuren, hebben ze eindelijk iets te zeiken zo van: kijk eens bij de linkerburen, kijk dan goed hoe fout ze zijn. Laten we ze even pakken nu het nog kan…

  Nee, feliciteren kan er bij mij niet af.
  Ik ben links, ik ben tegen.
  Kom maar op lui, ik lust jullie rauw.

  *gaat een taartje eten*

 2. 7

  Ik feliciteer ze wel, ondanks dat ik al eens geruimd ben op die site naar aanleiding van een politiek correct reaguursel, daar hebben ze nog geen weerstand tegen opgebouwd.

 3. 8

  @4:
  Tja als we het moederbedrijf er bij gaan betrekken:
  De Telegraaf heeft altijd al een aparte voorkeur gehad.
  Mijn vader zou zou de het huidige holdingnaam waarschijnlijk hebben gelezen als T(eringachtige)M(offen)G(roepering) ;-)

 4. 12

  Ik ben wel benieuwd waarom men #9 zou minnen, heb ik iets belangrijks gemist bij Geschiedenis vroeger? En is de Telegraaf na de oorlog niet verboden geweest omdat ze pro-Nazi waren? Grappig hoe sommigen simpelweg de feiten ontkennen wanneer ze ideologisch niet uitkomen.

  @11 Randdebielen doet de bezoekers tekort. Dit is gewoon een beetje puberale onzin die in de beginjaren veel te serieus is genomen. Kijk eens een keer naar de reacties en het zal blijken dat de meeste reaguurders uitermate kritisch tegenover de redactie staan. De bezoekers zijn niet het probleem, het is de redactie die alles doet om meer bezoekers te trekken. Vreemd genoeg werkt dat, ook als de bezoekers zelf vinden dat ze te ver gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren