Frits Abrahams doet onderzoek voor Geert Wilders

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Frits Abrahams doet onderzoek voor Geert Wilders

de kalasjnikov schietklaar onder het zomerjack

0

Reacties (5)

#1 bougeluk

Deze kwartiermaker had zeker zijn bril niet op. anders zou ie op z’n minste een terrorist of 2 kunnen waarnemen. hij heeft dus zijn kans gemist.

Verder is dit echt slechte nieuws voor onze jongens en meisjes in Uruzgan. Toen zij Wilders in de kamer hoorden spreken, dachten zij dat ze voor de kerst thuis konden zijn. Nu blijkt het niet nodig te zijn.

#2 Steve

Die Frits Abrahams is gewoon een linkse-media-maffia-terrorist die op de grachtengordel woont. Langharig werkshuw tuig dat in een kraakpand woont, dat is wat hij is.
De waarheid is dat het daar een war zone is. De moslim-hordes slachten dagelijks honderden blanke autochtone Nederlanders af en ze hebben mijn Nederland al voor 98% ingenomen.
Ik kan het weten, want ik zit al drie jaar in een bunker en mijn enige contact met de buitenwereld is “de krant van Zwakker Nederland”.

/ Tokkie-modus.

#3 Koos

Onderzoek naar Wilders is al genoeg gedaan. Is dat allemaal wel nodig die aandacht? Gaan we weer maanden hebben over een koranverbod of een film. Echte besluiten worden zo niet genomen door dit kabinet.

#4 Paul

Geen onderzoek naar Wilders, maar voor hem. Geert heeft het zo druk met het verdedigen van iedereen dat hij niet meer tussen mensen kan zijn.

#5 Koos

4. Wie verdedigt Wilders? Iedereen? Wilders valt alleen maar aan, wat tot polarisatie leidt. Wat hebben we daaraan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*