FNV: ‘Arbeidsinspectie niet onafhankelijk meer’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 salvatore

Geleide staats economie.In ” onze vrije markt” De woning bouw, de zorg,het onderwijs,het ov,de banken, etc etc; allemaal in innige verstrengeling/onder repressie van holland bv;een dictatuur in wording.
En al veel verder dan, dat het volk zich bewust is.
Tijd voor harde aanhoudende actie (maar we zijn te versnipperd) En massale immigratie.
helaas zoals in elke dictatuur; ” doet ieder mee, en is al of niet wetend onderdeel en medeplichtig……”

De wetteloosheid, en wederrechtelijke wetsovertredingen van onze overheden en hen markt monopolisten handlangers; is al ver ver ver ver heeel ver; verworden tot crimineel, gemeengoed.

De lijsten opsommen;wat reeds en in snelle toenemende mate,elke wet en recht tart; kost minimaal 80 paginaas; alleen al, de laatste maanden van dit jaar.Schrikbarend; hoe lijdzaam en onverschillig wij dit laten gebeuren.
Omdat, uitsluitend, dit mogelijk is; omdat we ,het aanvaarden,en aan meedoen. Dus eigen schuld dikke bult;en ik ben er weg van; hier definitief; om nooit meer weder te keren; en zeker te zijn ik IIG ,hier niet, sterf. Uitsluitend holland en finland; toesten nieuw beleid ,.niet eerst aan de bestaande wetten.

wat inhoud; burgers, woningbouwverenigingen,huisartsen,onderwijzers,etc etc;
elke keer een lange slepende procedure,en rechtszaak moeten aanspannen; de overheden terug te fluiten;wat jaren duurt’ en wanneer deze dictators;ver buiten hen boekje; na jarenlang op onze kosten rekken;vervolgens ook die uitspraak en vonnis naast zich neerleggen.

Deze mega belasting voor ons justitioneel apparaat; DOOR onze overheden en semi publieke sector,die het geen cent kost. En gelijkertijd de toegang geblokkeerd wordt.
Schandalig omdat, het precies andersom bedoeld is.
Natuurlijk,is het onbegonnen werk; elke wetsovertrteding aan te klagen.
waar, ieder geacht wordt de wetten te kennen,na te leven en zich aan te houden.

Hier is het andersom, op grote schaal, wetsovertredingen; als regel;
wat ons dwing de lange peperdure juridsiche wegen op te gaan..
ECHT we lijken veel meer op het EGYPTE, van 2010 als dat we durven toe te geven; en de lijst motieven voor dit volk en hen massale opstand; komt exact overeen,met wat er bij ons aan de hand is; EXACT!

-privatisering basis voorzieningen en nuts levensnoodzakelijkheden
-coruptie inherent hieraan !! (denk aan de bezopen “private zorgmarkt”verstrengelingen.)
-het onbetaalbaar worden van de gedwongen en verplichte ” vrije marktproducten”
– groeiende kloof tussen oud en rijk
– achertuitgang van onderwijs en opleidingen kwaliteit; plus het ontoegankelijk worden,voor grote groepen.
– stijging van energie prijzen.

etc etc….
Zal mijn medewerking geven aan de infrastructuren; realiseren; wanneer het hollandse volk eindelijk afrekent met diens eigen, misstanden;en misdrijven wij door beheert worden.
Mocht dat ooit aan de orde zijn; van zeer grote afstand en ander continent. Maar zo ver komt het niet in holland;die in zijn gehele geschiedenis; Niet 1 maal, zich waar dan ook tegen verzet heeft.
Uitsluitend, zijn volle medewerking en medeplicht,aan welke misdadig regime en bezetting, dan ook.

Burgerrechten mensenrechten wetten….met voeten getreden worden..
en net zolang door gaan tot dat aangepakt wordt….
Holland kiest,en realiseert; zijn eigen dictatuur;en verkwanselt al hetgeen van waarden; het volk als enige dient te waarborgen en de democratie te bewaken; De realiteit wijst uit, we dat in al zijn aspecten nalaten;en net doen,alsof…dat buiten ons macht ligt;NIETS is minder waar; Maar gemakszuchtig klagend en zuchtend; wurgcontracten,en uitzuigings beleid interneren;van gemeenten,tot,zorgsector, tot rechtelijke macht,onderwijs, ov, etc we laten het maar gebeuren.
En dat is om te beginnen harstikke FOUT!

Wat denkt u dat er zou gebeuren als OOk huisartsen zelf,en wij massaal als actie stoppen, onze verplichte premie aan een,database,grabbelton,
medische enceclopedy; zonder, enige vergoeding voor zorg;want daarnaast betalen we dat ook nog zelf; voor het inkomen van al degene, niets met zorg leveren te maken hebben.

Wat zou er dan gebeuren?eindelijk IETS IIG….
En dat geldt ook voor woning coperaties; ov , etc;
niet zeiken als; je eigen troep zo smerig is;
dat staken associaal zou zijn;Dan waardeer en beloon die mensen fatsoenlijk; voor jouw smerigheid; en het walgelijke voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten;waar aan de andere kant; het geld met bakken verspilt wordt.

Ik ben voor openbare vernedering ;ook van onschendbare,wetsovertredende ambtenaren; Preventief; daar zolang wan gedrag beloont en gestimuleerd wordt;en geen gevolgen heeft; men deze normvervaging, als een olievlek, zich uitspreidt.
Donner,wolfsen.,directrice van het c.o.a; schippers, kamp,bleker;
gewoon openbaar op een plein;ter verantwoording roepen.
Want zij die,zich boven de wet wanen en handellen.
En democratie maar opnothoud vinden;moeten hard aangepakt worden.

Omdat andersom, via, de wetten ze massaal veelvuldig overreden,veel te duur is en te lang duurt.daar moeten we dus eerst wat aaan doen; dat deze dictators; uitsluitend beleid mogen uitvoeren welke aan allen wetten plichten en rechten voldoen! I>P>V doorlopend met voeten treden; Waardoor, eindeloze ellenlange rechtsprocedures opgestart moeten worden; Waardoor na jaren,wederechtelijk wan beleid;dat dan pas een halt toegeroepen kan worden;dat zijn geen manieren!

Mocht, op termijn Nederland onleefbaar worden; en mensen te laat zijn ,nog te kunnen ontsnappen..plaats een slang, die afsluit ,om uw uitlaat/van een auto on kredits on the pof;
haal hem naar binnen door het raam; en gassen maar!
Geen cent verdiend dit narcistisch fascistisch, weerzinwekkend land nog aan mij;GEEN CENT is dit land mij waard!

en zolang wij niets doen..en niet in staat zijn gezamelijk,de handen ineen te slaan; zijn we heel hard op weg;en al bijna aan de finisch;van een onomkeerbare staats gedwongen economie;en monopolie dictatuur.
gefeliciteerd; mede mogelijk gemaakt door ons ganse volk!
Dus niet MIEPEN! Hoop dat als we niet door ons eigen volk gecorrigeerd worden;Een andere mogendheid heel hard ingrijpt;dik verdiend!

#2 salvatore

En voor degene die te laat zijn te ontkomen.
En geen auto in bereik hebben;
Zoek een eenzame plek op; overgiet je met brandstof en steek jezelf in de fik. Daar dit pijnloos is; De pijn pas begint als je herstelt;En dit uitsluitend in uiterste nood; Dan niet de bedoeling is,en je zeker moet zijn; Voordat je tot dit uiterste redmiddel overgaat.

B>V omdat euthanasie verklaring ,van schippers niet in het medisch dossier MAG! En voor degene, die niet 10 jaar/langer willen en kunnen lijden; in andermans handen,zonder, uitweg; uitzichtloos;een martelgang;
Waar ook nog stevig op verdiend wordt;of u nu wilt of niet.
En uiteraard,menswaardig sterven,van grote belang is;dan onmenswaardig uitzichtloos lijdend leven; EN goedkoper.
Dit komende tijd,ook wel uit de taboesfeer,komt; met ” euthanasie artsen,en pratijken” wat nu ook nog op de huisartsen neerkomt!
Maar zover is het nog niet.

In allen andere gevallen;als het nog niet te laat is,persoonsgebonden,u zelf alleen bepaald. Kunt u naar zwitserland, die goed geregelde menswaardige euthanasie ziekenhuizen hebben;OOK vergoedt door UW zorgverxzekering; Of een enkeltje naar Alaska;
buiten bij, -60 een fles, wodka leegdrinken;Pijnloos u in slaap valt.
Uw lichaam in perfecte staat; en niet schokkend.

het in de fik steken in uiterst nood; ver van de bewoonde wereld;omstanders de zooi te besparen;en spaart zelfs een crematie uit voor uw nabestaande.
In uiterst nood; er nog steeds geen problemen zijn ;Alleen oplossingen!
GODZIJDANK!

#3 weerbarst

Salvatore, schrijf het iets samenhangender op, ik kan het niet helemaal volgen zo. Ik denk dat die nederlandse mentaliteit een vloek en een zegen is, gecombineerd met onze door de eeuwen bijeen geroofde financiele rijkdom zal Nederland een van de laatse landen zijn waar het licht uit gaat als de pleuris uit breekt. Wel verwacht ik de komende jaren nog meer losse doorgedraaide mensen die aanslagen zullen plegen op publieke figuren, veelal terecht.

#4 Spam

Hongaarse toestanden hier.

En Salvatore is in topvorm vandaag, zie ik.

#4.1 mb - Reactie op #4

af en toe google ik op salvatore, gewoon om een mooie bloemlezing van zijn werk voorgeschoteld te krijgen.

Ik laat het ook wel eens aan anderen lezen. Maar die zien niet wat ik zie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*