1. 1

  Ook de dwazen die Agema’s bedoelde/vermeende inhoud begrijpen/delen zouden haar nooit laten slagen voor welke inburgeringcursus dan ook, als ze keken naar haar Nederlands.

 2. 3

  mmmhhh. als je even door de poep heen prikt en de stank weggetrokken is, dan staan er toch twee interessante stellingen:
  – JP won de verkiezingen in 2002 vooral door zich laf tegenover Fortuyn op te stellen, maar door ook niet achter hem aan te hobbelen.
  – JP is degene die het meeste debet heeft aan het gezeik rond “Fitna”. Zie ook deze (via) analyse.

  Kan ik weinig op afdingen, eigenlijk …totdat Agema de volgende drol uitkakt en het toch weer allemaal de schuld van de fascistische moslims en andere profiterende buitenlanders blijkt te zijn.

 3. 4

  Balkenende geen Burgervader.
  Waar slaat dat nu op.? Onzin
  Je kunt ook schrijven. Balkenende is gereformeerd, leest de bijbel
  En op zondag zit hij in de kerk.
  Ook onzin. Agema met goede argumenten komen.
  Ik heb er wel een paar tegen Balkenende. Maar geen onzin

 4. 5

  Nou, ze laat anders zien, dat ze heel goed weet, wat een bijvoeglijk naamwoord is. Vooral in samenhang met woorden als islam, moslims, e.d.

  Moslims zijn verknipt, onze burgervader uiteraard niet. We hebben “christelijke normen en waarden”, die we mooi tegenover de “allesoverheersende en allesvernietigende ideologie van de Islam” kunnen stellen. En natuurlijk bieden we “gratis inburgeringscursussen” (voor ons wel ja) aan aan de inwoners van “de miserabele broedplaatsen voor terreur”. De “smachtende zieltjes van importbruiden” betalen die gratis cursussen (tsja, kunnen we van een kamerlid verwachten, dat zij op de hoogte is van net nieuwe wetgeving?) niet zelf. Nee , dat doet de “tot murw uitgeknepen burger”, die het “failliete linkse feestgedruis” “met torenhoge extra belastingen” (van toekomstige wetgeving is ze blijkbaar beter op de hoogte) betaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren