Femke Halsema rokend op cover van nieuw politiek roddelblad

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (82)

#1 cracken

maar iedereen weet dat toch al jaren?

#2 Steeph

@cracken: Inderdaad. Zie ook:
http://www.geenstijl.nl/archives/images/femkegroot.jpg

En persoonlijk vind ik het oud en irrelevant nieuws. Maar ik ben wel blij dat het nieuwe blad dat kennelijk als startpunt kiest. Bevestigd me in mijn aanname dat het nutteloos is er ooit eentje van te kopen.

#3 Vincent

Potentiële GroenLinks stemmers zal het een worst wezen of Femke rookt of niet. Sneu van dat blad om met zoiets te komen. Preken voor eigen parochie enzo.

#4 parallax

Dit is wel het toppunt van triviaal.

Dit kan dan ook geen echt blad zijn.

#5 Carlos

Gisteren probeerde RTL Boulevard deze canard ook al te hypen: “een foto waar Femke helemaal niet blij mee zal zijn”. Ik dacht nog: topless op strand, of erger: geile neukseks met Hans van Baalen in een Brusselse hotelkamer? Maar nee: Femke steekt een sigaret op, bummer… nog even blijven kijken: misschien rookte ze tijdens haar zwangerschap? Nee niets van dat, gewoon: Femke met een sigaret dûh…

Nog onbelangrijker dan een Jack de Vries die zijn gevoel volgt.

#6 Hockey

Schokkend? Nee. Nieuw nieuws? Nee.
Relevant? Ja.

Jack de Vries wordt nu geslachtofferd en kapotgemaakt omdat hij als lid van de partij van de normen en de waarden vreemdgaat. Femke Halsema als milieupartij rookt. Hoe milieuvriendelijk is roken?
Als politicus is “practice what you preach” verstandig.

#7 cracken

@6
En het is allebei nog verslavend ook!!!

Maar ik vind inderdaad dat Femke alleen nog in geitenwollen sokken met een katoenen kleed met groenlabel mag rondlopen en uitsluiten wilde bessen mag eten. :p

#8 Steeph

@Hockey: Ik vond het Jack de Vries nieuws ook niet relevant.

#9 Olav

Hokkie: Jack de Vries wordt nu geslachtofferd en kapotgemaakt

Dat was me nog niet opgevallen. Door wie word De Vries kapotgemaakt?

#10 zmoc

Roken is anders wel buitengewoon sociaal. Maatschappelijk verantwoord. Meedenkend. Vooruitstrevend. Filantropisch. 4 miljard brengen wij rokerts jaarlijks in het accijns-laatje! Bovendien gaan we lekker op tijd onbehandelbaar dood en mogen jullie niet-rokende zeurpieten onze AOW houden. Een bedankje lijkt me op zijn plaats. Bedankt Femke.

@Cracken, #7 Je zet niet hoog genoeg in. Ik zou gaan voor uitsluitend geitenwollensokken en verder niks. Dan kun je dat katoenen kleed als wisselgeld inzetten. Katoen is overigens helemaal niet milieuvriendelijk. Pak dan een hennep kleedje;)

#11 cracken

@9
Door zijn vrouw in ieder geval.
@10
my bad.
Trouwens, mag een dierenvelletje dan juist wel of niet?

#12 zmoc

@cracken, #11 Het meest milieuvriendelijk lijkt me als alle vleeseters een hoeveelheid dierenvellen benutten die in verhouding staat tot de hoeveelheid genuttigd vlees;-) Moet het wel van hetzelfde beest komen natuurlijk. Het wachten is dus op een foto van femke in een leren pakje met geitenwollen sokken met een peuk in haar hoofd:P

#13 Carlos

Wat betreft het milieuvriendelijke aspect van roken.

Die kleine royalty verslaggever van RTL Boulevard probeerde dat nog te onderbouwen maar ging de mist in. Hij beweerde dat “voor iedere sigaret drie bomen worden gekapt”. Dit moet waarschijnlijk zijn: “1 acre of tobacco requires up to 3 acres of woodland to cure the tobacco” bron: http://www.rippleafrica.org/ripple_funding_trees.htm Maar dat is de afrikaanse stijl, ik weet niet of Amerikaanse tabak ook zo gedroogd wordt?

Europeanen roken bij mijn weten vooral Amerikaanse sigaretten waarvan de tabak wordt verbouwd in oude agrarische gebieden waar geen ontbossing meer plaatsvindt. Maar ik sluit niet uit dat deze grote Amerikaanse sigarretenmerken ook op de wereldmarkt hun tabak kopen en dan komt ook bosrijk Brazilië in zicht.:
http://www.fao.org/es/ess/top/commodity.html?item=826&lang=en&year=2005

In Brazilië wordt tabak met name in het Zuiden verbouwd: de Atlantic rainforest region:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Brasil_economia.jpg
Dit Atlantische regenwoud is een van de meest biodiverse ecosystemen op aarde maar is halverwege de 20ste eeuw al bijna volledig weggekapt (~4% remains). De laatste plukjes worden in Brazilie (in tegenstelling tot Paraguay) wel redelijk beschermd maar kampen door hun beperkte omvang met gebrek aan levensvatbaarheid.

Al met al: tabak is een consumptiegoed, met net als iedere ander consumptiegoed een impact op de natuur, maar tabak is wel een overbodig consumptiegoed. Net als fijne witte wijn (uit Zuid-Afrika), maar een glas witte wijn is wel weer een stuk lekkerder (en sexier) dan een kankerstaafje.

#14 cracken

@13
Of de één smakelijker is dan de ander weet ik niet, lijkt me ook erg subjectief allemaal.

#15 eric

@steeph: ik vind dat van de Vries zeker wel relevant omdat hij chantabel is geworden. Dat lijkt mij het meest problematisch.
De hypocrisie van een een rondneukende CDA’er zal de partij geen goed doen, maar het staat los van zijn functioneren. Alhoewel het zijn geloofwaardigheid op het spel zet.

#16 Hockey

Als ze sigaren zou roken zou het verhaal aangaande tabak nog opgaan. Doch bij siaretten is de grote boosdoener het filter. Zo’n filter vergaat niet zo makkelijk.

#17 Steeph

@eric: Dat chantabele is wel een relevant punt inderdaad. Maar dat was eerder het geval toen de informatie nog niet publiek bekend was. Nu valt er weinig meer te chanteren.
En verder moet hij er zijn eigen conclusies aan verbinden.

#18 cracken

@15
Chantabel?
Het is toch allemaal al bekend, dus valt niet echt veel meer te chanteren toch?

#19 Steeph

@mezelf: Maar verder gaat die discussie niet over een politiek inhoudelijk thema. Dus in mijn ogen irrelevant.

#20 cracken

@19
Maar kijk hoe snel de reacties zich opstapelen, afkeurend roddelen is ook een soort van roddelen dunkt me :p

#21 Hockey

@Steeph, 19, het is wel degelijk relevant. Een politicus moet belichamen wat hij/zij predikt.
Je kan moeilijk als staatssecretaris lid zijn van een partij die in de wet wilde opnemen dat het gezin de hoeksteen is van de samenleving, en vervolgens vreemdgaan.
En je kan moeilijk groen beleid willen uitdragen en vervolgens filtersigaretten roken, wetende dat de filters van die sigaretten biologisch niet afbreekbaar zijn.

Enkele jaren geleden had Denemarken een vrouwelijke minister die “predikte” dat hoogopgeleide vrouwen eerder kinderen moesten nemen. Maar mevrouw was zelf 34, universitair opgeleid, vrijgezel en kinderloos. Om vervolgens anderen te gaan vertellen dat zij wel kinderen moesten nemen. Dat werkt dus niet.

#22 BP

“Femke Halsema zweeft tussen een vies meisje en een diva.” Femke Halsema rookt. Stiekem. Niemand mag het weten. Oud nieuws uit 2003. http://www.epibreren.com/wieringa/columns2003.html

#23 mark

“Nog onbelangrijker dan een Jack de Vries die zijn gevoel volgt.”

Inderdaad. En nog treuriger dan dit ‘brengen’, is het legitimeren met de “reden” dat roken niet milieuvriendelijk zou zijn.

Schokkendste van dit alles is nog dat Carlos blijkbaar Boulevard kijkt….

#24 Steeph

@Hockey: Voor mij hoeft een politicus niet te belichamen wat hij predikt. Het maakt hem wel sterker.
Maar ik vind het relevanter of een politicus wat hij preekt omzet in wetten en beleid. Daar kies ik een politicus voor, niet voor het aanpassen van zijn prive-gedrag.
Sommige politici zijn juist door hun eigenzinnigheid beter in staat de dingen door te voeren die de burgers beter dienen.

#25 Taco Zip

Roken past niet bij een “net groen imago”?
De campagne is nu al op het punt van ‘elkaar de maat nemen op miereneuk-niveau’.

Wat willen de campagne-fundamentalisten dan? Max Havelaar-tabak, 100% CO2-vrij?

#26 Migchiell

@17: dat hij nu niet meer chantabel is is waar… maar hij is wel zo dom geweest om zichzelf een paar maanden lang chantabel te laten zijn, en dat lijkt me geen aanbeveling voor een politicus. Wat dat betreft vind ik het wel relevant ook voor zijn verdere carriere.

Niet omdat hij is vreemdgegaan, dat is niet netjes, maar prive en dat moet hij uitzoeken met zijn gezin en daarbij wens ik hem en zijn gezin sterkte, maar wel omdat hij zichzelf in die positie heeft gebracht.

Dat Femke rookt, tsja ach. Ik vind t wel geil.

#27 BP

Een bewuste poging van een rechts roddelblaadje om het imago van een groene politicus te beschadigen. Uit het persbericht van BINNENHOF: Femke Halsema prijkt op de cover van het nieuwe tijdschrift BINNENHOF. De politica staat prominent met een sigaret in haar mond afgebeeld. Roken is iets wat zij altijd bewust buiten haar campagne houdt, omdat zij dit als een privézaak beschouwt.

#28 Hockey

@Steeph, dan verschillen we daarin sterk van mening. Mijns inziens kan je niet een wet maken om iets te gebieden dan wel te verbieden en je er vervolgens zelf niet aan houden.
Wel ben ik het met je eens dat wat zij prediken om dienen te zetten in wetten en beleid.

#29 BP

@28. Sinds wanneer is Groenlinks voor een algemeen rookverbod? Bewijs?

#30 Hockey

@25, zie #16.

#31 Hockey

@29, heb ik dat gezegd? OOk hier, zie #16. Sigaretten filters zijn niet biologisch afbreekbaar en schadelijk vor het milieu.

#32 mb

@26

De hoogste baas doet het met een ondergeschikte, de partner van een andere ondergeschikte. Zet en passant zijn kinderen op een buitengewoon nare manier in de schijnwerpers. Als spindokter moet hij toch geweten hebben hoe dat gaat.

Ik heb nooit precies begrepen wat het CDA met normen en waarden bedoelde, maar ik vermoed dat dit daar geen onderdeel van is.

Niet netjes is een understatement

#33 Rob

Eigenlijk zou ze zelfmoord moeten plegen. Leven is ook slecht voor het milieu.

#34 Hanedop

@24,28: ben het wel met hockey eens Steeph. Voor een politicus is ‘practice what you preach’ erg belangrijk. dat wil niet zeggen dat je nooit eens een foutje mag maken (als je agent ben mag je ook wel eens een keertje te hard rijden of als leraar Nederlands mag je ook wel eens een dt fout maken) maar je dagelijkse gedrag moet in lijn zijn met je verhaal. Als je zelf je verhaal al niet gelooft, hoe kun je het dan verkopen? Een paus met vriendinnen? dacht het niet. marianne thieme in een bontjas? no sir. femke halsema die rookt. minder erg, maar toch een beetje: verander de wereld, begin bij een ander. Nu lijkt dat een beetje het adagium van gl dus nieuws is het niet.

#35 Ernest

Stoer.

#36 BP

@Hockey: Wist je dat Femke Halsema ook drinkt en neukt? Of mag dat ook niet van jou?

#37 Olav

Zolang Femke haar filtertjes niet op straat gooit maar netjes in de daartoe bestemde afvalbakken deponeert, lijkt me dat hier totaal geen probleem is. En om dit toch enigszins relevant te maken, lijkt “Max Havelaar” tabak (ook zonder kwalijke chemische toevoegingen) me helemaal geen slecht idee. Het zuivere spul en daar dan inderdaad lekkere sigaartjes van rollen, hmmm.

#38 Rob

@36 Het ligt er natuurlijk aan of de flessen drank biologisch afbreekbaar zijn en of de lakens niet dermate smerig worden v.d. seks dat ze een extra wasje moet draaien.

#39 Hockey

@36, ik heb mijn punt voldoende onderbouwd. Maar blijkbaar is voor sommigen hier elke kritiek op Femke verboden.

#40 Kilgoretrout

Ik hoop voor iedereen die hier zo fanatiek aan het posten is dat Rita deze thread niet volgt, ze zou zo maar eens conclusies kunnen trekken…

http://www.nu.nl/nieuws/2242874/zeker-100000-nederlanders-lui-werken.html

#41 Carlos

Lekker overdrijven Hockey… its the internets anything goes…

#42 Rob

@39 Je trekt een zinnig punt – de gedachte dat een politicus moet leven naar haar eigen standpunten/waarden – door tot in het extreme. Volgens jouw redenatie mag ze eigenlijk niks doen wat slecht is voor het milieu, wat eigenlijk betekent dat ze gewoon überhaupt niks mag doen.

Jouw punt is kinderlijk eenvoudig te saboteren. En, zoals #37 aangeeft moet het zwaartepunt liggen op de vraag wat ze met de filters doet.

#43 Hockey

@42, eindelijk eens een normale reactie. Schiet je altijd in de debiel modus zodra er kritiek op Femke komt?

Buiten dat, ik ben het niet met je eens. Maar dat was al duidelijk. En ik ben niet de enige. Zie #34.

#44 InvertedPantsMan

Vallen over het roken van een ‘groene’ politica is ongeveer net zo dom als vallen over het door rood lopen van een praktiserend pedofiel.

#45 Hanedop

@42: niks dat compleet overbodig en dat slecht is voor het milieu… autorijden ja, rallyerijden nee. eten ja, roken dus beter niet.
maar nuance is niet aan je besteed, rob, of wel?

#46 Hockey

“45, wellicht nog toe te voegen: Autorijden prima, maar niet in een auto die 1 op 4 rijdt (Hummer, SUV, Rolls Royce etc).

#47 Migchiell

@32: niet netjes was niet zozeer een understatement als wel een eufemisme :-)

maar dat iemand een vuile rotschoft is die zijn vrouw bedriegt diskwalificeert hem, wat mij betreft, niet meteen als politicus.

Dat hij zichzelf chantabel maakte, en naar ik aanneem de regels van zijn werkgever (want er zal toch vast wel iets over relaties tussen collega’s staan in de reglementen van het ministerie, zeker bij relaties tussen meerdere en ondergeschikte) overtrad, dat wel. Exit Jack dus, die mag verder het bedrijfsleven in en hopen dat de sollicitatiecommissie geen kranten leest.

#48 Hockey

@47, “maar dat iemand een vuile rotschoft is die zijn vrouw bedriegt diskwalificeert hem, wat mij betreft, niet meteen als politicus.”

Eens. Maar maakt hem als CDA-er wel ongeloofwaardig en dus ongeschikt. Waar mensen nu vooral over vallen is dat meneer van de “normen en waarden” partij is. Idem als hij CU-er of SGP-er was geweest. Bij de andere partijen was de kritiek minder geweest.

#49 Carlos

“vuile rotschoft is die zijn vrouw bedriegt”

Het verbaast mij keer op keer hoe stellig en veroordelend mensen zijn op andermans privéleven. Wat weet jij je er nu eigenlijk écht van? Misschien was mevrouw Harrie de Vries wel een verschrikkelijk wijf om mee te leven? Misschien is Jack nu wel een veel leukere vader voor zijn kinderen? Misschien komen Jack en Harrie er (samen) juist sterker uit?

We weten er helemaal niks van af, hoeven er ook niks van af te weten, dus hou gewoon je mond erover.

#50 Bismarck

@31: En van wie weet jij dat Femke haar sigaretten zomaar op de grond gooit en niet netjes in een as- of vuilnisbak achterlaat ter verwerking? Niet dat ik natuurlijk ooit nog op Femke ga stemmen, de vieze rookster.

#51 mark

Het niveau van Hockey is duidelijk: Halsema belast het milieu met sigarettenfilters!! En ook nog eens ONNODIG!!!

Oog voor irrelevante details kan Hockey niet ontzegd worden, gelukkig is het internet er om dit te kanaliseren…

#52 Bismarck

“als leraar Nederlands mag je ook wel eens een dt fout maken”

Niet zonder dat er een vinger van je schrijfhand afgehakt wordt!

#53 Carlos

Deze post van Molovich is dan wel weer erg leuk: De eenzame overpeinzingen van @jackdevries in zijn kazerne, met een kleine bijrol voor @ajboekestijn

Maar toen Arend-Jan de vraag kreeg voorgelegd waarom hij niet gewoon naar Jacks Blackberry had gebeld, had Arend-Jan, de gek, gezegd dat hij Jack niet wilde storen bij – en deze woorden had hij daadwerkelijk gebruikt: “het hompiekurken met Melissa”.
“Wie is Melissa”, had de vrouw van Jack de Vries gevraagd.
“Jacks adjudant”, had Arend-Jan gezegd, “Maar ik geloof dat ik te veel heb gezegd.” Later zou Arend-Jan zijn excuses aanbieden: “Het was eruit voor ik er erg in had.”

http://chimsky.nl/?p=2055

#54 Taco Zip

@30: ja, foei Femke met je vieze filters!
Raar dat de milieu-partijen nog geen grootschalige campagne ‘red de panda, ban de sigarettenfilter’ zijn gestart.

#55 Olav

Bismarck, 52: Hear! Hear!

#56 mb

@49
Je hebt natuurlijk gelijk Carlos, daar waar het gaat om zijn privéleven. Misschien is hij wel een betere vader. Maar een bewindspersoon die onder geschikten inzet voor persoonlijk gerief, ten koste van een relatie met een andere ondergeschikte is niet geschikt voor de uitoefening van zijn ambt.

Tenzij het keurig conform de regels van defensie heeft gemeld bij Van Middelkoop :-)

#57 Carlos

mb, er is toch geen sprake van verkrachting? Twee volwassen mensen die elkaar leuk vinden “doen het met elkaar” soit. Dat relaties op de werkvloer niet wenselijk zijn daar kan ik nog wel inkomen, dat vertroebelt de verhoudingen en daarom moest ze worden overgeplaatst en dat is ook gebeurd.

#58 Migchiell

@49: ik weet er niks meer van dan wat ik op het nieuws lees, en zelfs dat is al veel meer dan wat ik ervan wil weten.

Mijn punt was nou juist, of je het nou beschouwt als “niet netjes”, of dat je hem beschouwt als een “vuile rotschoft die zijn vrouw bedriegt”; het gaat ons niets aan. Alleen hijzelf, zijn gezin en zijn maitresse (en wellicht haar gezin, ik wil niet eens weten of ze dat heeft/had) zijn betrokkenen bij dat soort zaken.

Maar misschien had ik toch het ironieteken moeten gebruiken :-)

Ik vind het ook stuitend dat er een roddelblad opstaat dat daadwerkelijk in de vuilnisbakken van politici zou gaan snuffelen om daar sigarettenpeuken oid. uit te vissen. Geen idee of het echt waar is, ik dacht eigenlijk direct aan een hoax.

#59 Rob

@45 Rot op met je nuance. Ik gebruik filosofisch logische methodiek om de absurditeit van een redenatie aan te tonen. Als je nuance wilt preken, misschien moet je dan niet zeuren over de schadelijke milieu-effecten van roken.

@43 Ehh….eh…. blaat.

#60 gronk

@hockey: Een politicus moet belichamen wat hij/zij predikt.

Dan zijn Hero Brinkman (losse handjes tegen barpersoneel), Dion Graus (losse handjes tegen vrouwen) en de afgevoerde PVV’ers van de PVV-lijst voor 9 juni een hele goede belichaming van het gedachtengoed van de PVV, niet?

Oh, en Hans van Baalen (discutabel verleden) is natuurlijk een prima belichaming van de rechtervleugel binnen de VVD. :D

#61 Migchiell

Overigens vind ik wel dat iemand die zijn partner bedriegt per definitie een vuile rotschoft (m/v) is.

#62 mb

Carlos, bij afhankelijkheidsrelaties zit er heel veel tussen niets doen en verkrachting. De overplaatsing was van na bekendmaking. Bovendien vergeet je de andere ondergeschikte mee te nemen in de vergelijking: de partner van ‘melissa’. Ook die zit uiteindelijk in een afhankelijkheidsrelatie met Jack.

Hij kon hem dus niet zonder mee eens lekker op zijn bek meppen toen hij de smsjes ontdekte

#63 Eric

Mwah, Jack de Vries is spindoctor en daarmee leidend geweest in de koers van Balkenende, maar zolang Jack de Vries zich niet zelf profileert als de kampioen van de normen en waarden, is een affaire geen diskwalificatie voor zijn functioneren. Dat hij chantabel was en de gedragscode overtrad die Defensie hanteert – en langdurig -, maakt dat De Vries m.i. het veld zou moeten ruimen.

Als Balkenende een affaire heeft is dat wel an sich al politiek relevant, omdat hij zich juist op normen en waarden heeft geprofileerd. Maar ja, dan had ‘ie ook al moeten opstappen n.a.v. de commissie-Davids.

Privezaken zijn privezaken, tenzij de politicus in kwestie er zelf een issue van heeft gemaakt of er bestuurlijk bij betrokken is, zoals Wilders (dubbel paspoort echtgenote), Brinkman (losse handjes) en in het verleden Oudkerk (heroinehoertjes), Rijpstra (naast burgemeesterschap nog even in de Kamer blijven zitten om langer wachtgeld te krijgen) en Hofstra (kennis van bouwfraude en dat niet melden). Gek genoeg is van dit rijtje Oudkerk de enige die erop afgerekend is…

#64 Olav

Mb, het is in Nederland sowieso niet toegestaan iemand eens lekker op zijn bek te meppen. Behalve in noodweer (dus als het stormt, zeg maar…).

#65 Stickmeister

Och Rtl Boulevard was natuurlijk al niks qua niveau. Dat is niet erg. Maar ze gaan zich nu ook met politiek bezig houden.
Natuurlijk probeert dat roddelprogramma Femke Halsema terug te pakken, omdat ze weigert in dat programma te zitten.
Eerder vertelde über valse nicht Albert daar dat Femke niet het fatsoen had gehad om rtl af te bellen (was overigens onwaar).

#66 Carlos

“lekker op z’n bek meppen” haha…!
Zo doen ze dat in Archaïstan ja, geen relationele introspectie maar gelijk alle frustratie op de derde partij botvieren.

Ik heb het zelf wel eens aangelegd met de vriendin van Spaanse dienstplichtige én part-time stierenvechter, hij zat altijd in de kazerne en met verlof werd ie zo dronken dat ie niks klaarmaakte, de schat fleurde helemaal op toen ze mij ontmoette, mooie weken waren het, alleen stond ie opeens wel met z’n zatte kop en twee speren in onze stamkroeg, gelukkig was daar ook nog altijd mijn grote vriend A. die nog voor het Franse vreemdelingenlegioen in de Golfoorlog tegen de VN-afspraken in was doorgestoten tot 50km van Bagdad: een bikkel, krachtpatser en bovendien gevaarlijk, het liep met een sisser af, momenten dat ik een engeltje op mijn schouder had. *zucht*

#67 InvertedPantsMan

Betrapt worden op wildneuken staat natuurlijk wel heel slecht op het CV van een beroepsleugenaar.

#68 Carlos

ik ben überhaupt in een nostalgische bui vandaag:

#69 Steeph

Uberhaupt raar dat er nog mensen zijn die denken dat CDA werkelijk voor normen en waarden en iets als gezin als hoeksteen van de samenleving staan. Ja, in woorden misschien wel, maar niet in daden.

#70 Yevgeny Podorkin

Net groen imago? Jullie en RTL boulevard *en van deze vergelijking wil ik afwezen* missen een beetje het punt toch? Kijk nou eens naar de foto: niet het feit dát ze rookt en aldus wel-of-niet het milieu nog verder vertieft maar de manier waaróp. Suggereert een bos zwart okselhaar mensen. Weigeren de bikinilijn te scheren, die routine. Het principe van Kerel je hebt nou eenmaal een Kut dus waar lul je nou over. Kortom, neerzetten als oud jaren 70 feministisch Baas-in-Eigen-buik typetje…

#71 mb

@66 Toen ik het opschreef wist ik dat hij terug zou komen.

Maar reageer even op die afhankelijkheidsrelaties. De brave borst in kwestie weet dat zijn vriendin het met zijn baas doet. Wat je er verder ook van vindt, dat maakt het extra lastig, relationele introspectie of niet.

#72 Carlos

o ja hoor, maar ik heb toch al gezegd dat relaties in een werkafhankelijke situatie niet wenselijk zijn?

#73 Yevgeny Podorkin

mijn grote vriend A. die nog voor het Franse vreemdelingenlegioen in de Golfoorlog tegen de VN-afspraken in was doorgestoten tot 50km van Bagdad

En ik heet Pinokkio.

#74 SalonSocialist

49 Carlos.

Onzin! Het resultaat telt.

Tentamen niet geleerd is een 1.
Dat je kat is doodgegaan…het raam open stond
of je fietst is gejat is maakt niks uit. Allemaal onzinpraat voor de buhne.

#75 P

tjsa tjsa tjsa…
mediageil… (ik bedoel alle hier reagurende mediaboulevardrtl4sbs6rondouwehoerendemafkezen)
over lekker interessante info….
de speculatie van de vatsige bierpens van Gaalen met Halsema… bah bah bah hou dit soort dingen voor je eigen fantasie.

voor kerels komt het op die ene samenvattende vraag neer: zou je haar doen? (persoonlijk: Halsema jazeker)

Mensen hier moeten echt nog een keer nadenken als ze het hebben over normen en waarden, zeker als Balkenende of Bos genoemd wordt: Balkenende->vocmentaliteit->irakoorlog->fatsoenmoetjedoen. Bos->12jaarShelldude->ministerFinancien->irakoorlog->olieveldennaarShell.

over groenimago: gelul. Ik ga dus echt geen CO2 belasting betalen omdat de heersende elite denkt dat dat het middel is om de meute te belasten terwijl de energievraagstukken niet opgelost zijn/worden. Ik hoorde laatst Jeroen van der Veer (ex CEO Shell) claimen dat tijdens de Shell-eco-challenge het record 1 op 3500 was. (geen grappen: 1 liter peut voor 3500 kilometer verplaatsing) De Prius doet ongeveer 1 op 25, tsja aardig en verder komt het niet. Dus die CO2 belating gaan we vooral niet doen, eerst eerlijk zaken doen.

on-topic Halsema die een peukje rookt, prima, als zij denkt daar gelukkig mee te zijn wie ben ik om daar iets over te zeggen? Als de beste tweedehandsautoverkoper Jack de Vries graag een of ander DefensieSletje aanduwt, wie ben ik om daar over te oordelen? (mevrouw de Vries zal de box wel aan hebben en bepalen dat Jackie niet meer thuis slaapt) wie ben ik om te oordelen? wie ben ik om me er mee te bemoeien?

#76 P

@eric
je weet het, het is allemaal doorgestoken kaart. Ik kan me niet voorstellen dat mensen met oprechte bedoelingen en ergens in de verte enige skills dergelijke wanvertoningen neerzetten. En dan ook nog een strak gezicht houden als er verantwoordelijkheid afgelegd moet worden. Schaamteloos… (als ik niet tegen geweld zou zijn dan zou ik roepen voor de excecutie van Balkenende, Bos etcetera….)

privezaken zijn privezaken, acceptee. Maar eerlijkheid is geboden als je leider wil zijn. Oprechtheid is een vereiste en dat wil ik dan ook zien. (Cohen die zegt: wij zijn amateurs en de professionals die we gehuurd hebben snappen we niet en we zijn amateurs: dus die noordzuidlijn is 2x zo duur en slikken maar. Dat is niet genoeg, dat zijn leugens recht in je gezicht zonder de ogen te knipperen…(wantrouwen dat sujet van een Job))

#77 Klaplong

Het is gewoon grappig om die verslaafde Halsema aan dur sigaret te zien lurken op de voorkant van een tijdschrift terwijl ze al jááááren zelf zoveeel moeite doet, niet om te stoppen, nee om niet in beeld te zijn met een sigaret in haar waffel.

#78 Bismarck

@75: Waarom is mevrouw het Defensiesletje en niet Jack?

#79 Stickmeister

@76

Och och wat een stoere taal.

#80 gronk

@78: omdat het voor iemand met ’n hoofd als jack de vries nog een hele prestatie is om zowel een vrouw als een bijwijf te vinden?

#81 Bismarck

@80: Hoe sletterig moet je dan wel niet zijn?

#82 P

@78
Omdat zij door defensie betaalt wordt om voor hem te werken. Hij wordt betaald om beleid te bepalen, of beter gezegd hij heeft deze functie (salaris) gekregen als dank voor de geweldige steun en spinning van het normen en waarden beleid van JP. En spinning over normen en waarden dat kan Jack heel goed, getuige dit verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*