Fed scherpt regels hypotheken aan

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Fed scherpt regels hypotheken aan

Kalf, verdronken, put of zoals ze in de VS zeggen: horse, barn, door

0

Reacties (3)

#1 bougeluk

een beetje te laat idd. je zou kunnen zeggen dat het falen van de fedelare diensten een strategische doel is geworden in VS. Geheime & veiligheidsdiensten, CIA, FBI, NCA en NCC hadden gezamenlijk voldoende info. waarmee, waarschijnlijk, 11/9 voorkomen kon worden. Maar waren vooral bezig elkaar te beconcurreren en werden ook politiek ingezet om de oorlogscampagne tegen Irak te onderbouwen en te rechtvaardigen.

Ramp Katrina (en nog vele anderen, ook nu) is niet voorkomen. Voor een giga-super-macht als VS is het toch schandalig en toen de ramp voltrok faalde FEMA totaal. O.m. door politieke benoeming door Bush. De wil bij junta van Burma om de hulp aan de bevolking te onthouden was een kinderspel ivm de toestanden in New Orleans.

En nu weer het banksysteem die als dominostenen omvalt, dat de grootste voorstander van vrije markt economie in eens over gaat tot nationaliseren van banken, bizar gewoon. En dit komt mede doordat de fed constant bezig was om geldlening mogelijk te maken door renteverlaging heilige te verklaren

#2 gronk

Boze tongen beweren dan ook dat Alan Greenspan, stevig beinvloed door Ayn Rand, al dan niet met opzet de overheid van binnenuit op wilde blazen.

#3 bougeluk

Ik zou eerder denken aan de beinvloeding door Maria Sharapova. Iets in de geest van From Russia With Love. de invloed van zo?n tennisbabe kan verstrekkende gevolgen hebben namelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*