1. 6

  @5 verlicht ons… hoe zou het komen dat rechts geen humor en nauwelijks zelfspot heeft?

  en…als je het plaatje niet leuk vindt, ben je dan rechts?

  vragen, vragen..

 2. 10

  Die van het “Oostromeinse rijk – bezet gebied” vond ik wel aardig gevonden, moest er wel om grinniken. De rest beetje flauw.

 3. 15

  @14 ja, dat zou kunnen!
  maar, is dat dan iets van eh.. ‘racistisch’ om te zeggen?, of mag er op die manier wel over rechtsdraaiende mensen gepraat worden en niet over anders(danrechts)denkenden?

  en…geef je nu juist voorbeelden dat rechts wel humor heeft?
  Ik dacht eigenlijk dat je bedoelde (@5) van niet…

  Humor. De een vindt het leuk. De ander niet.
  Laurel en Hardy vind ik overigens erg grappig. Nou, vooral Laurel dan.

 4. 18

  Ach ja, in de tussentijd proberen islamieten in Londen een hele wijk tot kalifaat uit te roepen… Maar de immigratie van islamieten leidt niet tot problemen, absoluut niet!

  … iemand nog een kopje thee?

 5. 21

  @esgigt; dat lulverhaal is al ontmaskerd door een conservatief die even door die wijk heenliep. Allemaal geschreeuw van de schreeuwlelijk en aandachtszoeker – de islamitische Geert Wilders – Anjem Choudary. Kom ik de komende dagen nog wel op terug.

 6. 23

  @18
  posters ophangen is wat anders dan het in praktijk brengen. Als iemand Amsterdam vol hangt met plakkaten met ‘PVV sperrgebiet’ is dat ook niet meer dan een beetje zieke manier van vrije meningsuiting. Net als die kalifaatstumpertjes.

  hap ;-)

 7. 28

  @18

  Een stickerplak-actie van een paar rare snuiters associëren met alle immigranten uit moslimlanden. Kwaadaardig ben je. Evil.

 8. 29

  Wat l*l jij nou weer uit je nek, Jos?
  Kun je lezen? Doe het dan en leg me geen woorden in de mond, gore rat dat je bent!

 9. 30

  @29

  Jij bent de smerige rat.

  Je noemt een leugen, nl. dat islamieten van een Londense wijk een kalifaat hebben gemaakt, en wijst naar die leugen als bevestiging dat de hele migratie van islamieten problemen. Als er al een probleem was dan zou het een probleem zijn van die specifieke islamieten die de stickers hebben geplakt, niet van de miljoenen anderen die er helemaal niks mee te maken hebben.

 10. 31

  @esgigt

  In @24 zeg je dat Nederlands moeilijk is, in @29 dat ik niet goed lees. Wat bedoel je dan precies ? Wat bewijst het plakken van stickers door een clubje baardapen volgens jou dan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren