1. 2

  En dat zet toch weer een zware domper op mijn enthousiasme voor Méér Europa. Gekke de Gucht, mag van mij een ander baantje zoeken. Heb ik eerder op hem gestemd? Heeft hij mijn mandaat?

 2. 4

  Het zou leuk zijn als het EP toch eens een echte vinger in de pap kreeg. Met het verdrag van Lissabon is het echter zo’n beetje uitgesloten dat zo’n verdragswijziging er ooit door komt.

 3. 11

  Over ille K. de Gucht.

  De liberale Karel de Gucht. Hij doet het goed in kleding, houding, dictie; hij ziet er solide uit, kortom, een elite bourgeois. Hij viel door de mand. In 2005 beledigde hij de Nederlandse premier door die wel goed gezien voor een Harry Potter figuur uit te maken. Geeft niet.

  Maar daarvoor berispt, gaf hij onder anderen een Belgische journalist de schuld; die hem onjuist zou hebben geciteerd. Onweerlegbaar evenwel kwam uit dat hij [= de G] correct was aangehaald. De G. als leugenaar!

  De Guchts bijnaam is Karel de Grote, maar het is toneel en bluf. De Gucht is geen liberale gentleman, het is een liberale valsspeler. Ernstig verdachte van zwendel met aandelen in 2008 en eerder. De G. en dief!? En nu 2012 ook weer.

  In 2002 of iets eerder betitelde de G. in het Zondagse Belgische tv-programma ‘De Zevende Dag’ Filip Dewinter van het VB zomaar als ‘opperste mestkever’, onverhoeds, op dat moment onuitgelokt. Ik heb het gezien, ik vond de G. geen liberaal, maar toen een proleet. En dat is hij voor mij gebleven.

  EU = DEg = Basta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren