1. 2

  @1: Het is dan ook voor meer dan 3000 mensen verspreid over meer dan 140 locaties bedoeld en niet voor één huishouden, zoals bij het Witte Huis of Buckingham Palace. Het lijkt me dat de bestelling dus minstens 1 setje te weinig van alles bevat.

 2. 5

  @4: Ik zou zeggen, reken dat servies van het Witte Huis ook eens terug naar de kosten per persoon. Het is trouwens niet alleen bestek, in die prijs zitten ook glazen, borden, peper & zout stelletjes etc. Bovendien moet het allemaal lang meegaan, is de eis in de aanbesteding en het is nog maar te bezien of het zoveel gaat kosten, het betreft immers maximale prijzen voor de aanbesteding.

  Om eerlijk te zijn schaam ik me er een beetje voor dat Sargasso hier een waanlink van maakt en zo mee loopt in de oh kijk de EU toch eens met geld smijten fanfare.

 3. 6

  Willen die arrogante Europese ambtenaren nou ook nog zilveren bestek gebruiken bij hun diners wat miljoenen kost? En gaan ze daarna ook nog om gouden borden, platina schalen en diamanten glazen vragen? Wat zijn dit soort figuren toch gek en wereldvreemd geworden als ware het dat ze ooit in de zondige steden Sodom, Gomorra en Babylon leefden! Deze steden gingen echter eveneens ten gronde aan hun zonden en de profeet Daniel waarschuwde de vorst van de laatstgenoemde stad, Belsazar, toen hij een vreemde tekst op een muur vertaalde.
  Deze tekst luidde namelijk: “Mené Mené Tekèl Ufarsin” waarvan de betekenis was: “Geteld, geteld, gewogen, gebroken” opdat Belsazar zijn koninkrijk toen ging verliezen, hij te licht was gewogen en gevonden en zijn rijk aan de Meden en Perzen werd gegeven.
  En dit staat de EU-elite vroeg of laat ook te wachten omdat ze door veel EU-hatende Europeanen al veel te licht zijn gewogen en gevonden!

 4. 7

  @6: Het gaat dan ook om meer dan bestek. Je vraag kan zowel met ja als nee beantwoord worden. Of het van zilver of goud moet zijn weet ik niet, maar men wil zowel bestek als borden, schalen en glazen. En nog meer. Maar dan wel voor maximaal 2,8 miljoen euro.

  Maar ik gok zo dat nance niet jouw ding is.

 5. 8

  @7:
  Ach, hij snapt niet helemaal dat representatie ook belangrijk is.

  Persoonlijk zou ik bezwaar hebben tegen zilver:

  Wij gebruiken goeden bestek, omdat zilverpoets is slecht voor de gezondheid ;-)

 6. 9

  @7: ik weet niet eens met wat je bedoeld met het woord nance. Is het misschien een gemeente in het Franse departement Jura, een plant of een Nederlandse presentatrice?
  En wat het representatie bij @8 betreft: ik zie in genoeg Europese landen mensen rondlopen die niet bepaald netjes gekleed zijn of karakteristiek overkomen en zilverpoets lijkt me inderdaad, net als loden kookpotten, erg slecht voor de gezondheid.

 7. 11

  @10: Tja, dat een argeloze krantenlezer “een telegraaf” op het verkeerde been wordt gezet, kan ik begrijpen.
  Maar die “pvv-vogel” kan natuurlijk beter de stukken bekijken waartoe hij toegang heeft ;-)

 8. 13

  Daar is de pvv meester in, het vertrouwen van de Nederlandse burger kapot maken op allerlei gebieden. Want met een wantrouwende burger kan je veeel meer mee als populistische partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren