1. 1

  Ik geef het een half jaar and dan is the party over. Voor niks gaat de zon op, zeker niet in geldgeil Amsterdam. Een nieuw soort witte fietsenplan zeker. Laat me niet lachen.

  Gratis stroom.
  Whahaha…

 2. 3

  Denk nou eens positiehief Baardmans. Tuurlijk zullen zij er álles aan doen om het feestje te versjteren..maar het (nieuwe innovaties) moeten onvermijdelijk leiden naar een systeem waarbij energiemijen niet meer-en-minder dienen als doorgeefluik/ transformatorhuis/ netwerkbeheerder…

  Zo’n Plug inn (retour)netwerk, is wel een ei van Columbus (zeker in grote steden). Iedereen zelf producent en de stroom aldus nog goedkoper als zand op het strand…

  En zo niet, loop ik heen-en-weer naar Barcelona en weer terug.

 3. 5

  “Amsterdam geeft gratis stroom voor elektrische auto’s en er groeien overal laadpalen uit de grond. The New Motion vindt dat dit gevierd moet worden.

  Bij laadpalen in Amsterdam worden er exclusieve Plug’N’Party’s georganiseerd. De DJ plugt in de laadpaal en zorgt voor een instant feest op straat!”
  en
  “Geef je 06 nummer en ontvang 48 uur
  van tevoren de Plug’N’Party locatie”
  Klinkt als raveparty op straat naast een laadpaal waarbij de feestorganisatie de door de overheid gesubsidieerde stroom bedoelt voor el. auto’s illegaal aftapt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren