Eberhard van der Laan wil burgemeester A’dam worden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Martijn

Zei ik toch.

#2 pedro

Het feit, dat ie informateur bij de collegebesprekingen was, maakt dat hij de partijen en hun standpunten al kent. Dat lijkt een voordeel, maar het lokale CDA denkt daar anders over. En misschien hebben ze wel gelijk hoor, maar dan is het dus blijkbaar vreemd als een goed geïnformeerd persoon zich kandidaat stelt voor de functie.

#3 jvdheuvel

Lijkt me een uitstekende kandidaat en in Den Haag is ie toch niet nodig aangezien de PVV op alle manieren het debat met hem vermijdt.

#4 Rasechte Amsterdammer

Van der Laan heeft dus het informatieproces misbruikt om datgene in het coalitieakkoord te krijgen wat hij straks als burgemeester kan gebruiken. Niet het stadsbelang maar het belang van zijn toekomstige baantje stond blijkbaar voorop. Opnieuw laat de PvdA zien dat ze zich niks aantrekken van normale democratische principes. Alleen wat zij willen telt. Je hoeft van Van der Laan als burgemeester echt niet te verwachten dat hij zich iets van anderen aan zal trekken.

#5 pedro

@4: heb je er ook bewijzen voor, dat Van der Laan het coalitieakkoord heeft gedicteerd en dat anderen daar geen inspraak in hebben gehad, of roep je zo maar wat?

Ben je er trouwens van op de hoogte, dat de hele sollicitatieprocedure nog moet beginnen, en dat er meerdere kandidaten zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*