“Duitse politie voorkomt aanslagen op moskeeën en asielzoekerscentra”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Keijzer

Zal ook wel weer een hoax zijn.

#2 Joop

De moslims voelen zich al onderdrukt en terecht, de xenofobie viert weer hoogtij. Ze worden overal voor verantwoordelijk gesteld. En dat geeft ruimte aan extreme-rechts. Dat zullen de diehard rechtsen weer ontkennen door te zeggen dat de s in de nsdap stond voor socialistisch. Allemaal hetzelfde geouwehoer. Het is cultureel nationalistisch, waar zeker in Duitsland de gehele 19e eeuw vol van was.

#3 su

@2 Dat zullen de diehard rechtsen weer ontkennen door te zeggen dat de s in de nsdap stond voor socialistisch.

Yep.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/05/duitse-politie-doet-invallen-bij-extreem-rechtse-organisatie-die-terreuraanslagen-wilde-plegen/#comment-512408

#4 Jules Vismale

Helaas zullen er in Duitsland en de rest van Europa steeds meer felle aanvallen gaan plaatsvinden op moskeeën, asielzoekerscentra’s, moslims, asielzoekers, vluchtelingen en linkse bestuurders. Talloze autochtoonse Europeanen beginnen langzamerhand deze hele oncontroleerbare vluchtelingenstroom en ongevraagde azc’s en moskeeën in hun buurt zo zat te worden dat men ook daartegen in opstand komt. Wie buitenstaanders namelijk beter behandeld dan de oorspronkelijke bewoners vraagt haast om grote problemen!

#5 Anton

@4: Heel 0031 heeft kunnen zien dat Wilders keihard wordt uitgelachen al hij probeert de belangen van autochtone nederlanders in ons nepparlement te behartigen. Er zullen steeds meer mensen gehoor geven aan zijn oproep tot democratisch verzet.

De incidentjes bij a AZC hebben hier echter niets mee te maken. Dat zijn extremistische lone wolfs die op geen enkele manier in verband kunnen worden gebracht met het gedachtegoed van de terecht bezorgden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*