1. 3

  Je zal dit soort buitenissige geweldsexplosies die naar wanhoop rieken steeds vaker gaan zien, zeker in deze tijden van crisis die evolueert naar de Totale Observatiemaatschappij…ook in Nederland.

  Ik hoop het niet anders ga ik op de kermis staan met die glazen bol..

 2. 8

  Iets teveel films gezien? Bad guy schiet in het rond met Ak 47 en good guy “de gewone burger” trekt zijn Magnum en schakelt de bad guy uit met een enkel schot terwijl hij een hagel van AK-47 kogels ontwijkt?….Hoe wil je je als burger hier tegen wapenen?

 3. 10

  Inmiddels wordt gesproken over 6 doden, inclusief de dader, en 123 gewonden. Premier Di Rupo stelt dat er geen aanwijzingen zijn voor een terroristische actie, het zou gaan om een geïsoleerde gewelddaad met dramatische gevolgen.
  Live blog: http://www.demorgen.be/dm/nl/12058/Aanslag-Luik/article/detail/1362239/2011/12/13/LIVE-Mogelijk-vijfde-en-zesde-dode-123-gewonden.dhtml

  Dader, volgens De Morgen ‘gangster Nordine Amrani’, was eerder veroordeeld voor het bezit van zware wapens en 2800 cannabisplanten.
  http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1362432/2011/12/13/Nordine-Amrani-wapenfreak-met-oorlogswapens-en-2-800-cannabisplanten.dhtml

 4. 14

  Gezien het aantal gewonden, mag je concluderen dat het al een toeristische attractie was. Dat klopt trouwens ook, Luik is voor veel Limburgers een attractie voor een dagje shoppen. Als dit in het weekend was gebeurd, was waarschijnlijk meer dan de helft van de gewonden Nederlander of Duitser geweest.

  PS. Één en ander speelde zich trouwens af voor het Prinsbischoppelijk paleis, een behoorlijk monumentaal gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren