1. 3

  Met 0.00068 ste van de veilig toelaatbare straling zal het wel gewoon een hartstilstand o.i.d. geweest zijn. Maar laat de aluhoedjes commentaren maar komen!

 2. 4

  @antonb: je gaat mij niet vertellen dat het opeten van 1470 en een halve banaan goed voor je kan zijn. Zelfs simon rozendaal gaat dan dood aan constipatie.

 3. 5

  Toen ik heel jong was , kocht je een schoen ..deed hem aan..en stapte in een soort van loden koker, om te kijken of de schoen echt paste. De dosis was meer dan de exposie van die meneer in kwestie. Zo ook een vlucht naar NY of leven in een flat met muren van gips, of kijken naar een oldskool tv.

  Het is niet zo dat ik geheel onkundig ben in deze, na 4 jaar delft IRI (en papierding) heb ik enige notie.

 4. 6

  @3-5: Je weet niet welke dosissen hij op vrijdag heeft moeten doorstaan. Ze melden alleen de dosis op zaterdag (toen hij al in het ziekenhuis lag). Roep maar aluhoedje, maar ik zeg mediatrucje!

 5. 10

  Update: “According to the hospital, CT scan test and blood test indicated the possibility that the man suffered a myocardial infarction. “It is hard to believe the radiation exposure had anything to do with his death,” says the hospital.”

  Het is veel vreemder dat een man van in de 60, stevig ingepakt en met masker, in een zwaar beschadigde kerncentrale spullen loopt te versjouwen.

  Komt helemaal goed deze ramp…not.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren