De boodschap van Lange Frans

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

De boodschap van Lange Frans

“Je bent een schaap totdat je anders beweert,maar de herder en de wolf zijn allang gefuseerd. Iedereen loopt er rustig achteraan, tralies zijn televisie en die vaste baan.”

0

Reacties (4)

#1 Jan Jaap

Zucht, dat gedoe weer met de pyramide. Is het een geweldig bouwwerk en zouden we nog steeds moeite hebben om het nu te bouwen? Ja. Is het daarom onmogelijk? Nee. Ik zie weinig reden voor buitenaardse wezentjes.

#2 Abhorsen

Overal over de hele wereld zijn over duizenden jaren tijd piramides gebouwd, naar gelang de kennis van de bevolking. Niet omdat het zo super stoer was zo te bouwen, maar als je zo hoog wou bouwen wat het voor een “primitief volk” eigenlijk de enige optie bouwkundig gezien.

Anders stort de boel gewoon in, tenzij je de moderne bouw technieken gebruikt die toen nog niet voorhanden waren.

Das ook de hele grap als mensen weer gaan beweren dat het door ruimte wezentjes enzo gedaan is, piramides is een PRIMITIEVE manier van bouwen, niet een moderne :p Maar ja… mensen geloven wat ze willen geloven :p

#3 Jan Jaap

Nou, de pyramide van Cheops is wel erg recht. De afwijkingen worden gemeten in millimeters. Dat is zeker knap werk. Maar ik schat de Egyptenaren hoog genoeg in om daar toe in staat te zijn.

#4 Peter

Het is een wonder dat ik zo snel een afspraak kan maken met Frans Frederiks”.

Als dat een wonder is, waarom die pyramides dan niet? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*