1. 1

  HNW is vooral geen onderscheid meer tussen werken en niet werken. Lijkt me een prima voedingsbodem om eens flink overwerkt van te raken

 2. 2

  … shit, dus het toch gewoon alleen maar een bezuinigingsmaatregel van bedrijven om vaste (kantoor)kosten af te wentelen op werknemers …

 3. 5

  Het meest schokkende nieuws vind ik dat er zoveel bedrijven daadwerkelijk in lijken te stinken. Kom op, iedereen snapt toch wel dat ‘het nieuwe werken’ gewoon een flutconcept is? Persoonlijk contact en een goede werkatmosfeer is veeeeel productiever dan thuiswerken, dat is al jaren bekend. Technologie verandert daar voorlopig nog helemaal niks aan.

 4. 6

  Dat nieuwe werken slaat nergens op. We moeten een manier vinden om grotere clusters wibocri buiten de Randstad te krijgen. Leg Schiphol op Flevoland. Ontwikkel Delfzijl nu eens serieus. Dat soort dingen.

 5. 7

  @KJ Gebruik je wibocri nu als een positieve term? Of is het nu cynisch/sarcastisch bedoeld.
  Ik ben het met je eens dat het ontwikkelen van bijvoorbeeld de regio Delfzijl heel goed zou zijn. Dan heeft het vliegveld in die buurt ook eindelijk enig nut.
  Ik vind het best wel raar dat ‘we’ als klein land toch zo zitten opgesloten in de Randstad. Met de mega-investering in het wegennet in de Randstad zal er van positieve ontwikkelingen in andere regio’s de eerste tijd wel weinig terecht komen.

  Ik overweeg het gebied te kraken.

 6. 10

  flutconcept of niet, ik werk al jaren zo: zelfstandig, zelfsturend, multimediaal, dag en nacht, thuis en op kantoor, altijd bereikbaar, 200% inzet, voor alles en iedereen, internationaal en lokaal, outputgericht maar met oog voor de menselijke maat, op afstand en dichtbij, uiteraard ben ik ook op zon- en feestdagen te boeken.

  je moet het natuurlijk wel kunnen.

 7. 16

  @Carlos; Ik heb kinderen man. En een vrouw. En een paar hobby’s waar ik ooit nog mijn echte werk van hoop te maken.

  Ach – who am I kidding – je hebt gelijk. De waarheid is immers zo veel triester: ik zat gisteravond om negen uur nog een powerpoint presentatie in elkaar te hosselen voor een salesdude.

  Maar ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren