1. 1

  “Net 1,2 en 3 dienen vrij van reclame te zijn en geen films uit te zenden, maar musicals, nieuws, actualiteiten, natuurprogramma´s, documentaires, etc”

  Musicals???

 2. 5

  Kunnen we geen inzameling starten voor die nieuwe partij, zodat we hen een cursus Nederlands aan kunnen bieden. Het wemelt van de taalfouten op die site.

 3. 7

  @6

  Nou dan hebben ze mijn stem.

  Want onder de “M” van Milieu staat meestal: belasting voor innen maar verder niets aan doen.

 4. 8

  “Met de gulden als betaalmiddel en nationaal symbool kan Nederland weer een flexibele handelsnatie worden en veel beter concurreren met andere landen.”

  Zozo, dat mag de Guldenpartij dan wel eventjes voorrekenen, in plaats van alleen roepen. Het lijkt mij namelijk dat die mooie sterke euro ons geen windeieren legt. Lekker goedkope spulletjes uit Amerika en China, bijvoorbeeld.

 5. 9

  Maar Bart, snap je dan niet dat wanneer we de gulden herinvoeren, we ook zeven jaar inflatie ongedaan maken en het prijsniveau van 2001 terugkrijgen? Dan is alles nog goedkoper!

 6. 10

  Een paar standpunten doorgelezen, ’t lijkt me een soort Rita Marijnissen beweging met wat Rouvoet saus. Niet zo’n smakelijke mix.

 7. 11

  @10 gegroet kamaradsky kropotkin, wijze woorden gesproken

  @ 6 paragraaf m wordt via GC ingevuld
  ik begin: M, Milieu laten we een GL over. De dierenwelzijn, daar is pvd mee bezig.

 8. 13

  @11: En om jezelf rijk te rekenen kun je er negatieve bedragen invullen!

  Overigens wel frappant dat die meneer Holwerda maar wat graag je gedoneerde eurootjes aanneemt.

 9. 14

  @13 gedoneerde ?jes worden 1ste in guldentjes omgewisseld en dan pas uitgegeven. de partij is te principieel als het om ? gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren