De geschatte kosten van iedere ton CO2 die we produceren liggen veel hoger

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (11)

#1 JSK

Dat zijn “worst case scenario”-kosten.

#1.1 Steeph - Reactie op #1

Ja, maar ook de ondergrens is opgetrokken.

#1.2 JSK - Reactie op #1.1

Je bedoelt het gemiddelde. Alarmisten doen niet aan ondergrenzen. Het nieuwe gemiddelde was volgens mij iets van $100 a $120. Wat natuurlijk aanzienlijk hoger is dan de gebruikelijke $25. Maar zeker geen 200 tot 900. Just saying.

#3 DSV

De werkelijke kosten bestaan uit de extra belastingen die ons door klimatofoben worden opgelegd.

#3.1 Joop - Reactie op #3

Een islamofoob die het over klimatofoben heeft. De werkelijke kosten komen later als we nu stilzitten. Dan kunnen we over dertig jaar het tienvoudige betalen, of nee, onze kinderen, waar de rechtse luitjes het altijd graag over hebben. Rekening moeten we toch niet doorschuiven?

#3.2 DSV - Reactie op #3.1

Islamofobie bestaat niet. Dit ter informatie.

#4 Joop

@DSV

LOL

Je bedoelt islamisering, dat bestaat niet. Dat is de grote stropop van Wilders. Wanneer ga je de pop eens in de hens steken? Je kunt het!

On-topic: Weglopen voor je verantwoordelijkheden, de kids opzadelen met de uitwassen van de klimaat-voedsel-energie-problemen die zich nu voordoen. Niet netjes, maar vind jij kennelijk normaal.

#5 Anton

E3, is dat niet in Tilburg gevestigd?

#6 Harry

Ik zal het hier in de onderneming even voorleggen:
De geschatte kosten in de verre toekomst variëren ca. zo rond de 450% en liggen vele malen hoger dan de algemeen veronderstelde en laatste aanname, maar we denken wel dat het rendabel is om datgene wat we doen te beperken….

Goed idee, gaan we gelijk niet doen……………..

#7 AntonB

Het hele raport staat vol aangenomen coëfficiënten en cijfers, op zo’n manier kan je zelfs bewijzen dat alle niet vegetariërs asociale machtswellustelingen zijn. 200 tot 900 dollar is inderdaad veel voor gebakken lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*