1. 3

  Koelman is aan het provoceren. Dan kun je dit soort reacties verwachten. Niet altijd even netjes maar wel waar hij zonder meer op uit is. Dit weet je namelijk van te voren. Dat is geen reden om dan zijn stukje niet te schrijven maar wel eentje om er hier niet zo kleinzerig over te gaan doen. Bovendien kan elk kind van 12 zulke berichten plaatsen. Sterker nog… Misschien doen jullie het zelf wel, of fans van andere clubs… Ook dat weet je niet. Internet is anoniem. Zoals jullie zelf al aangeven.

  Generaliseren over voetbalsupporters is lekker makkelijk. Kunnen jullie daarna weer lekker verontwaardigt gaan lopen doen. Omhoog gevallen HBO’ertjes met aandacht tekort? Dacht het wel! Beter open je je ogen en richt je je op zaken die er toe doen. Zoals buitenproportionele toepassing van geweld. Door dit soort blunders is laatst iemand dood gegaan in Hoek van Holland. Dood. Hoe verschrikkelijk en walgelijk. Het ergste vind ik nog dat niemand dit durft in te zien. Niemand stelt vragen. Neemt enkel maar klakkeloos over wat er in de media en door agenten gezegd wordt.

  Denk eens na…

 2. 4

  Denk eens na…

  Ja, dat heb ik gedaan na de beelden van HvH… Afgrijselijk, ik kan echt geen enkele medelijden vijnzen met de lui die daar bezig waren, enkel afgrijzen.

 3. 5

  “Wij hebben ons mondje klaar en een knokploeg, dus wie ons uitdaagt die kan eeeecht wat verwachten.”

  Sorry hooligans, zo werkt het niet. Dat hebben rechters in dit land toch al wel een keer of vierduizend willen duidelijk maken. Maar vette pech togh ? Dat befgajes stond al die keren voor JAN LUL met STRONT IN ZE OREN te wauwelen he ?

 4. 7

  @3: :”Koelman is aan het provoceren.Dan kun je dit soort reacties verwachten”.
  Als ik zeg dat veel hooligans en die gast uit Hoek van Holland ook aan het provoceren waren? Is dat dan zeker ook heel makkelijk?
  En is het dan terecht dat er met bedreigingen gereageerd wordt?

 5. 10

  Tsjah blablabla zeur zeur zeur je kunt toch moeilijk ontkennen dat die ene meneer de plisieagent die kerel gewoon in zijn gezicht mept terwijl hij al tegen een auto gedrukt staat. Gezien de hoek waarschijnlijk met zijn vuist. Lijkt me nou niet echt nuttig en al helemaal niet iets waar de arrestant rustiger van wordt.

 6. 11

  Linkse rakker? Dat stuk van Koelman lezende heb ik eerder het gevoel te maken te hebben met een extreem rechte rakker. Een beetje om repressie juichen en politiegeweld bagatelliseren. Dat stuk had net zo goed door Fred Teeven geschreven kunnen zijn.

 7. 14

  Tuig zoekt tuig op. Daarom raken hooligans zo vaak slaags met de ME.
  Verschil is dat de ME’r er ook nog eens geld voor krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren