Chinese baby uur lang tot pulp gereden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Chinese baby uur lang tot pulp gereden

De zegeningen van het één kind beleid…

0

Reacties (4)

#1 Joost

Ik zie niet in waarom dit de zegeningen van het één kindbeleid zouden zijn. Als iemand in NL een kind op de snelweg zou leggen zouden er ook vele automobilisten overheenscheuren.

Dat dit op ruim 1 miljard inwoners nu slechts 1 keer is gebeurt verbaast me hogelijk. Ik denk dat 99% van de Chinezen wel blij is met een meisje. Vergeet niet dat vrouwen schaarser worden en daardoor waarschijnlijk ook waardevoller.

Goed voor het zelfbeeld van de vrouw in China.

#2 Jan Jaap

Inderdaad. Een tragisch en gruwelijk misdrijf, maar om nou meteen 1/6 van de wereldbevolking uit te kafferen voor kindermoordenaars…

#3 Packet Storm

Jongens toch… Een beetje prikkelende opmerking en ik heb meteen 1/6 van de wereldbevolking voor kindermoordenaar uitgekafferd. Kan me niet herinneren dat ik zulke sterke termen gebruikt heb.

Nog even ter herinnering een nieuwsbericht van 5 jaar geleden waarin nog gewoon gesproken wordt over het doden van meisjes en verplichte abortus.. Denk je echt dat dat in 5 jaar even omgegooid wordt???

#4 Jan Jaap

Ik bedoelde ook jou stukje niet, maar die overtrokken reacties onder het artikel zelf. En natuurlijk gebeurd het doden van meisjes meer in China dan in andere landen, maar het zal nog steeds maar een minderheid zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*