Canada legaliseert wiet

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Ook voor recreatieve doeleinden.

En wij in Nederland maar prutsen met onze proef, waarbij het politieke compromis belangrijker lijkt dan de representativiteit

Reacties (4)

#1 Bismarck

Nederland, de treuzelaar achteraan de rondleidingland.

#2 Amateur Commenter

Om te janken, legaliseer gewoon en doe niet zo verdomd moeilijk. Die hele illegaliteit erom heen is sowieso al gebouwd op een farce, een economisch geschil van een Amerikaanse magnaat en de gewoonte van blank, conservatief Amerika om iets voor minderheden te willen verpesten..

#3 Raymond Horstman

Het criminaliseren van wiet is gunstig voor de onderwereld en voor de crimefighters. Beide hebben vermoedelijk teveel invloed op de politiek. Het zal er wel niet van komen. Het is vechten tegen de bierkaai. Zolang mensen wensen te gebruiken zal er altijd iemand zijn om te leveren. Zoals de markt ons leert; voor iedere koopkrachtige vraag komt er wel een aanbieder.

#4 Dehnus

@3: 20 jaar onderbuiken en conservatief. Nederlandse burgers worden ook steeds wereldvreemder en kijken alleen maar naar hun eigen. Dus verwacht eerder dat het illegaal gaat worden dan legaal. Nederland licht tegenwoordig behoorlijk achter op veel gebieden hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*