Brinkman-jongeren in debat met moslims

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 Mark

Het wordt onderhand een ware revolte van Brinkman. Hij doorkruist hiermee de campagne-tactieken van Wilders.

#2 Teun

@1 …or does he? Wilders kan zich zo profileren als de standvastige, harde leider, terwijl Brinkman ‘softe’ zaken als democratisering en een jongerenbeweging mag uitwerken, zonder dat het Wilders in gevaar brengt.

Wilders weet dat dat ook punten zijn die hij uit moet werken om een breder publiek aan te spreken. Toen Brinkman een oproep deed tot democratisering, dacht ik nog: “oei, dat zal ome Geert leuk vinden”, maar nu hij het groots en breed aanpakt en Wilders het allemaal prima vindt, lijkt er eerder een (vooropgezet?) plan achter te zitten.

#3 Jonas

Prachtig de warme reacties van de Elsevier-lezers. Brinkman gaf enige tijd geleden al aan dat hij de dialoog niet langer wil schuwen. Wilders steunt hem achter de schermen. Omdat Brinkman ook een strevertje is, en hiermee flink wat ruimte gegeven wordt, zodat hij zijn eigen dansje kan doen. Want Brinkman verliezen zou voor de PVV niet leuk zijn, de man heeft ervaring, kan nog wel eens uithalen met de Antillen en het politieleven.

#4 dubois

Sommige potentiele pvv-stemmers willen niet op pvv stemmen omdat de partij niet democratisch is.Wilders geeft brinkman opdracht op te roepen voor democratisering.Wilders antwoord : we kijken na de verkiezingen wel of het tijd is het erover te hebben. Na de verkiezingen (en de stemmen binnen) : Nee, de tijd is nog niet rijp, sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*