Boekestijn (VVD) over zijn voorman Rutte (VVD)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Boekestijn (VVD) over zijn voorman Rutte (VVD)

Hij zegt het zelf: “dat is schokkend hoor…”

0

Reacties (4)

#1 KnapZak

Het is dus een opportunistische verrader. Nou dan heeft ie toch een goeie partij uitgekozen.

#2 Beddus

Deze meneer Boekestein is een ongelofelijk naieve domoor die al jarenlang allerlei zaken blijft verdedigen waarvan clip en claar het tegenovergestelde is bewezen. Hij past daarmee perfect in het rijtje Wilders – verdonk. Het is beangstigend hoe in een partij als de VVD dit soort mensen steeds weer op redelijk belangrijke posities terecht lijkt te komen. Je zou ook kunnen zeggen dat, als de VVD dergelijke types weet aan te trekken, de VVD gewoon niet deugt.

#3 Koos

Waarom zou Boekestein een ongelofelijk naieve domoor zijn? Ik denk dat hij de rechter achterban van de VVD bedient, en dat is zijn/hun goed recht. Versta me goed, ik zal nooit VVD stemmen, maar deze uitlatingen gaan me te ver! Inhoudelijk, niet stigmatiserend of etiketje opplakken.

#4 Beddus

Volgens mij ben je dom als je , zoals in de kwestie Irak, maar blijft volhouden dat er vernietigingswapens liggen terwijl de hele wereld al weet dat dat dus niet zo is. En naief ben je als je in een tv-studio met overal camera’s en journalisten dingen zegt die je niet moet zeggen zodat je daarna weer van alles moet doen om je kromme praat recht te breien. Als je al niet ongeloofwaardig was, ben je het dán zeker wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*