1. 7

  @4 Aha vandaar de samenwerking met Amnesty International. Alles valt ineens op zijn plek:P

  @6 Gaat dit over Facebook dan? Het is trouwens “in een discussie die“, niet “in een discussie wat“. Maar dat terzijde.

 2. 8

  @6. Ja, het initiatief van Amnesty is een duidelijke afgeleide van Facebook. Commentaar erop zonder te weten wat Facebook is, is dus vrij nutteloos, zoals je in @1 al liet zien.

 3. 9

  Diepe zucht. Waarom valt Sargasso voor dit soort PR-stunts? Er zijn al ZAT parodieën op sociale netwerken, dit is absoluut niet de eerste. Ik noem Hatebook, asocial.ws, nosoproject, isolatr, enemybook… Allemaal al jaren oud. NEXT!

 4. 10

  @8 Maar natuurlijk is dat nutteloos, net zo nutteloos als de site, facebook, het artikel hier en alle reacties erop. Dus ook even nutteloos als jouw bijdrage; hoef ik me gelukkig niet eenzaam te voelen in deze uithoek voor nutteloze mensen;-)

  Het enige aspect wat mijn bijdrage tot nu toe echter de meest nuttige maakt, is het onder de aandacht brengen van Twatter, met juweeltjes als deze groep:

  http://twatter.com/group/yourgoddesstits

  En jawel daarmee win ik de prijs voor de enige inbreng in deze discussie die enigzins positief van toon is en misschien zelfs van aard. God, wat ben ik toch goed.

 5. 11

  Zucht maar door sul eh Stonehead … AMNESTY INTERNATIONAL is not “nerds only” … wel knullig dat ze die film geeneens op YT hebben gezettt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren