Amerikaans soldatenchanson

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Amerikaans soldatenchanson

Heel gevoelig…

0

Reacties (16)

#1 turk

vertelt meer over hem. Jammer, je zou toch denken dat wanneer je elke dag mensen dood ziet gaan, je anders zou moeten gedragen. Wist niet dat ellende zo’n effect aan iemand kan geven. Nu nog een aardbeving en overstroming en irak om het te kunnen begrijpen. Waardeloos, vind de humor het niet waard.

#2 Joost

Ach, ik kan het wel begrijpen. Deze mensen zien dagelijks dood en verderf. Ik vind het minder erg dan mensen die Alahu Akbar schreeuwend toekijken terwijl iemand zich opblaast.
Dit is fictief. Een beetje respectloos, misschien. Maar wel begrijpelijk in een oorlog die in toenemende mate niet gaat zoals de Amerikanen willen.

#3 tarkan

HEt houdt maar niet op!!
Hoe ver zullen die amerikanen nog door gaan met deze waanzin?
Wie dit kan begrijpen is een bloeddorstige moordmachine

#4 tarkan

Ze blazen die soldaat wel morgen op!!
hahahaha!!

#5 Joost

Tarkan, gelieve je van commentaar te onthouden of je toon zo aan te passen dat het erop lijkt dat je slimmer bent dat een stoeptegel…

Hoogachtend,

Bloeddorstige moordmachine ™

#6 tarkan

Er is vrijheids van menings uiting stil als je moslim beledigt mag alles en nederland niet
Amerikanne zijn moordenaars psychische gestoorde idioten
wat voor een mens maakt een liefdje waar hij een klein kindje vermoord allemaal moordenaars een mens is een mens is een mens omdat hij medelijden kan hebeen
een wolf of leeuw heeft geen medelijden een beest heeft geen medelijden
en amerikanen hebben ook geen medelijden daarom zijn zij beesten niet van uiterlijk maar hun hart is de hart van een monster

#7 Joost

Voor zover ik kan je betoog kan ontcijferen:
“amerikanen hebben ook geen medelijden daarom zijn zij beesten”.

Tja, wat kan ik hier op zeggen. Zie mijn vorige reactie denk ik… Alleen zit het slimmer zijn dan een stoeptegel er helaas niet meer in.

#8 Mark

Het is niet goed te praten, maar als je in oorlog zit lach je denk ik als soldaat liever om de vijand dan dat je tegen hem vecht. Dit zal niet specifiek zijn aan het Amerikaanse leger, maar elk leger. Zullen er bijvoorbeeld in het Turkse leger geen grappen worden gemaakt over Grieken?

#9 tarkan

Natuurlijk maken ze wel grappen maar dit is geen grap meer dit is onmenselijk en wreed en dit is niet de eerste keer eerst martelen ze en dan nemen ze er foto s van en doen dingen die de duivel niet eens kan verzinnen door dit soort dingen wordt de islamitische wereld boos

#10 Joost

En wat gaat de Islamitische wereld dan doen? Mensen opblazen? Mensen ontvoeren en de keel doorsnijden? Demonstreren en ambassades vernielen?

Pot, ketel.

Volgens mij heeft de duivel, van welke godsdienst dan ook, een erg grote fantasie.

#11 Mark

@Tarkan: Het gaat fout op het moment dat je “ze” zegt. Wellicht is deze zingende soldaat verder een prima persoon, die helemaal niet bij wreedheden betrokken is (behalve de “normale” wreedheden in een oorlog: mensen neerknallen).

#12 turk

Think Tank

*maar als je in oorlog zit lach je denk ik als soldaat liever om de vijand*

Het lied gaat over een meisje, haar kleine zusje en haar familie. Ik hoop dat je de iraakse volk niet als vijand beschouwd.

Het zegt iets over de soldaat en over jou dan. En das niet positief.

#13 Joost

Het lied gaat over een soldaat, die door de familie van zijn zojuist door hen doodgeschoten geliefde wordt beschoten. Hij gebruikt hun dochter als schild.

En wij zijn niet tegen de Iraakse bevolking. Maar als Amerikaans soldaat lijkt het me op dit moment de beste overlevingsstrategie om iedereen als vijand te zien. Dat wil zeggen: geen risico’s.

#14 turk

Natuurlijk zou je iedereen daar als je vijand moeten zien. De bedoeling is ook helemaal niet geweest om de iraakse bevolking te bevrijden. Natuurlijk moet je alles wat beweegt neerknallen. Natuurlijk dachten we te weten dat er massavernietigingswapens waren in irak. We wisten allang waar het om gaat. Niet doorvertellen! Topsecret

#15 turk

Vraag me af of de nazi’s ook dit soort liedjes hebben gemaakt? En of ze ergens te downloaden zijn. Misschien op http://www.nofunnyno.nl

#16 Joost

Andere tijden, Turk. Anders vast en zeker. (Godwin Alert)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*