Amerikaan stenigt bejaarde homoseksuele makker

Reacties (3)

#1 Spuyt12

Poëtisch ook nog: “a rock in a sock”

#2 Rene

Police said Thomas, who is the executor and sole beneficiary of Seidman’s will, returned [ … ]

Riiight. Dus we hebben hier een 70-jarige en, waarschijnlijk, homoseksuele man met een 28-jarige mannelijke “vriend” als enige erfgenaam die hem doodt.

Als mogelijkheid 1 dient zich aan de situatie dat de twee mannen in feite al iets langer een homoseksuele relatie hadden, waarbij de 28-jarige de 70-jarige zover krijgt hem erfgenaam te maken en hem daarna vermoord voor de erfenis waarna, geconfronteerd met z’n eigen onvermogen buiten schot te blijven, de psychisch zieke moordenaar vervalt in een doorzichtige leugen over eigen moraliteit.

Als mogelijkheid 2 presenteert zich de gedachte dat die “relatie” er sowieso alleen één was van geweld en waarschijnlijk chantage, waarbij de 28-jarige de 70-jarige zover krijgt hem erfgenaam te maken en hem daarna vermoord voor de erfenis waarna, geconfronteerd met z’n eigen onvermogen buiten schot te blijven, de psychisch zieke moordenaar vervalt in een doorzichtige leugen over zijn eigen moraliteit.

Als mogelijkheid 3 dient zich aan een Prediker die postjes plaatst waaronder zelf een homoseksuele atheïst zich gedwongen voelt een reactie te plaatsen die neerkomt op het zeer waarschijnlijke vrijpleiten van religie als in enig reële zin betrokken.

<gnarf>

#3 Prediker

Ik vond het verhaal gewoon te mooi om te laten lopen. Maar je hebt gelijk dat die erfeniskwestie meteen een ander licht werpt op de zaak. Overigens geven de aanhalingstekens al aan dat hij zégt dat het was omdat de bijbel hem dat opdroeg, maar dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

Sowieso is het raar dat hij zulke dikke gabbers was met een homoseksuele man als hij daar zulke sterke negatieve gevoelens over had.

Ik vermoed dat de dader gekozen heeft voor een steen in een sok om zo de verdenking te kunnen werpen op christelijke fundamentalisten (die de man dan gestenigd zouden hebben), en dat hij zijn verhaal gewijzigd heeft toen uitkwam dat hij er zelf bij betrokken was, in: ik moest dit doen van mijn geloof. Dan krijgt hij allicht minder straf dan wanneer hij toegeeft dat hij het gewoon deed voor het geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*