1. 1

  Gebeurt dat dan? Door wie? Geef eens wat voorbeelden dan? Bouazza komt slechts met een stroman, een wezel (?) en anderen die beweren dat Marokkanen ‘in een reflex schieten’. Hoe komt ze aan die uitdrukking en wie zijn die anderen?

  Duimzuigerij.

 2. 2

  Jammer inderdaad dat ze geen voorbeelden noemt. Maar ik vermoed dat ze verwijst naar gedoe op Twitter met types als Niemöller. Maar racisten en xenofoben zijn nog steeds niet representatief voor de Nederlandse samenleving dus dit stuk schiet zijn doel voorbij.

 3. 4

  Dit is Klassiek. De waarheid is op mars. ’s Daders ontmaskering en bestraffing zullen niet lang meer op zich laten wachten, vluchten is uitgesloten, behalve die naar voren.

  Rest de schaamteloze crimineel nog zich in
  de rol van slachtoffer te persen. Maar het verfomfaaien van een krokodil tot onschuld uitblatend schaap lijkt onmogelijk.

  Is dit ironie?

 4. 7

  @6

  Heeft @HPax al gedaan. Dezelfde reactie staat op Frontaalnaakt met daarachter Verwent u zelf en leest: HPax’ ‘De allochtonen en wij’, Gigaboek 2012.

  Ik zou graag van @HPax willen weten wat hij precies bedoelt met ‘s Daders ontmaskering en bestraffing zullen niet lang meer op zich laten wachten.

 5. 8

  HPax: Jouw bruine racistische waarheid kennen we onderhand.

  Je doet jezelf ook graag als slachtoffer voor, maar wat ben je eigenlijk – inderdaad, zeker geen onschuld blatend schaap!

  Verder:

  Scherp geschreven door Hassnae Bouazza. Je moet dingen in de juiste verhoudingen kunnen zien. En begrippen op de juiste waarde schatten. Net zoals Willem Schinkel in zijn boek Denken in een tijd van sociale hypochondrie : aanzet tot een theorie voorbij de maatschappij voortreffelijk uiteenzet. Zeker als je woordenlijst achterin het boek doorleest.

 6. 10

  @6
  Heb ik ooit is geprobeerd, vond Peter niet leuk en heeft mij na een voor hem zo typische scheld partij vol met anale verwijzingen mij geblokt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren