1. 1

  Ik zie wel een conjunctuur in dat grafiekje! Verhogen die dijken, want er komen meer stormen aan!

  (Ik kan trouwens het artikel niet lezen, want ik ben geen subscriber. Een beetje een loze conclusie zo. Misschien zijn die stormen er wel geweest, maar noordelijker of zuidelijker.)

 2. 8

  Nou zet anders de ontwikkeling vanaf 1998* maar eens in een grafiek met het aantal windmolens in de Noordzee over die periode!

  *HET standaard en meest objectieve basisjaar in grafieken, dat moge duidelijk zijn.

 3. 12

  Egens in de vorige eeuw was er een intervieuw met Kohl, op de VPRO. Die, nadat er alweer een nagel was uitgetrokken, tijdens het onderhoud wegbeende met die quote “nederland is een stukje aangespoeld duitsland!!”. Ik vond dat van zulke humor dat ik een CD voor hem heb samengesteld en opogestuurd. De hoes is Kohl die aan een ritsluiting trekt tussen twee vlaggen..de nederlandse en duitse. Omdat zijn bijnaam “de eik” was, rond een eik groeit niks heb ik een uur geluiden uit een oereikbos (ergens in Polen) erop gezet. Binnen twee dagen kreeg ik een handgeschreven brief van hem. “eindelijk een Nederlander met humor”..Ik moest daar weer om lachen.

 4. 14

  ik vond het verdomd lastige materie, ik heb er eens aan geroken, maar dit kan ik niet doorzien, de wereld van het qubit [x] (en natuurlijk wat je daar dan mee zou kunnen doen)
  spin, polariseer, of laat het waaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren