12:00 persconferentie over toestand Friso

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (15)

#1 HansR

Ik mag toch aannemen dat dit voor niemand als een verrassing komt.

#2 Bullie

Triest, een jonge vader getroffen door het noodlot.

#2.1 Olav - Reactie op #2

Ja, dat is triest. Maar het gebeurt elke dag wel ergens.

#2.2 Yevgeny Podorkin - Reactie op #2.1

Tenzij “men” besluit de beademing te stoppen (want dat gaat Weduwe Smit echt niet zelf beslissen ook al heeft ze 100 codicillen), gaat die coma jááren duren hè. In dat geval trekt dat een geheel andere wissel op het Koningshuis en de publieke opinie. Beatrix’ populariteit zal die van Juliana minimaal evenaren (sinds Apeldoorn kon ze sowieso al niet meer stuk). Bij elk akkefietje of gelegenheid (Koninginnedag, Oranjeverenigingen draaien nu al overuren) draait op de achtergrond dat 2e verhaallijntje als ware het de rode draad in As The World Turns…

*snif*

#2.3 Share - Reactie op #2.1

Vanaf nu hopen op een wonder. Ik gun het die papzak niet eens zo zeer als wel zijn moeder en zijn kinderen. Voor Friso zelf geldt gewoon de harde mannenwet der bikkelaars. En het jeukt. Het jeukt altijd. Motoren, snelheid, wapens, vuurwerk, gevaar, rillingen, avontuur. Het nekt ons nog zo vaak. Ich bin ein Friso.

#3 Yevgeny Podorkin

Begrijp me goed, die mensen zitten vast compleet stuk, zit wel met dubbele gedachten naar de foto’s bij het verlaten van het hospitaal te kijken. Zelfs dat is georchestreerd als waren het gedrilde aapjes: krampachtig hand-in-hand en alleen de vrouwen een zonnebril. Kan natuurlijk vanuit ongemakkelijke routine zijn dat ze hun collectieve leed duidelijk aanschouwelijk maken voor de snorrende camera’s maar ook hier zal de hand van de RVD tot het praalgraf hun deel zijn…

#3.1 warumbel - Reactie op #3

Dat is vanwege de uitgelopen mascara. Mannen huilen niet. En dragen geen mascara.

#4 Reinaert

Mag ik stellen dat het mij allemaal niet boeit?
Ik gun dit leed niemand, daar gaat het niet om, maar wat moet ik met al die “nieuwsfeiten”?
Is dit nieuws wat enig belang heeft? Zijn er geen urgentere zaken die de aandacht verdienen?

#4.1 Gekke Henkie - Reactie op #4

Het is een bekend lid van het iconische koninklijk huis dat een grote rol speelt in onze historie en samenleving. Een artefact van onze cultuur. De impact van de nationale cultuur en de verbintenis van een volk moeten niet onderschat worden.
Zelfs zeiken op het koningshuis is onderdeel van onze cultuur, inclusief jou reactie.

#4.2 Kok - Reactie op #4.1

Friso is geen lid van het koninklijk huis. En Reinaert zeikt m.i. niet over het koninklijk huis, maar over de absurde en buitensporige vormen dat het in de media heeft aangenomen. Zeiken op mensen die een kritische noot kraken is trouwens ook helemaal onderdeel van onze cultuur.

#4.3 Olav - Reactie op #4.2

Cultuur of natuur?

Volgens mij komt het overal voor.

#4.4 Reinaert - Reactie op #4.2

Inderdaad ik zeik niet over het koningshuis, ik heb het over de bulk aan stompzinnige berichtgeving. De media worden er door overheerst. Het boeit mij niet omdat de meeste berichtgeving gebaseerd is op aannames. Nu weer een “discussie” waar Friso het beste behandeld kan worden, en een discussie over een neuroloog die zijn mond een beetje, en met beste bedoelingen, voorbij praatte. Het is allemaal van geen belang als nieuwsfeit. Het is de Privé tot norm verheven, een diep triest niveau, maar het zal wel lekker verkopen.

#4.5 HansR - Reactie op #4.1

@Gekke Henkie
Artefact? Iconisch? verbintenis van een volk?

Waar kom jij vandaan? Dit soort idioot gelul moest verboden worden. Realiseer je eerst even wat een artefact is. En als je tot jezelf bent gekomen mag je je gaan realiseren dat als het koningshuis iets is, het een anachronisme is. En dat zoek je zelf maar op.

Verbintenis met een volk? Rot op vent.
Je nick ontslaat je er niet van normaal normale woorden te gebruiken.

#5 Bolke de big

Zelfs dit wordt Beatrix niet bespaard, man en beide ouders in korte tijd verloren en nu waarschijnlijk je eigen kind overleven, dit gun je niemand.

#5.1 Micowoco - Reactie op #5

U zwamt zeker graag? Beatrix’ ouders werden ouder dan 90. Sommige mensen verliezen ze heel wat eerder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*